ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Στις 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων και στις 18 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο Cosmopolis

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥΌπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα bazaar, με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιούνται τα παρακάτω χριστουγεννιάτικα bazaar. Συγκεκριμένα, 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 10:30-20:00 στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων και 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11:00-15:00 στο Εμπορικό Κέντρο Cosmopolis, φίλοι και εθελοντές του Κέντρου θα διαθέσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012 και πλαισιώνεται από Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Αποτελεί τη μοναδική δομή στην ευρύτερη περιοχή που προσφέρει ολοκληρωμένες ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες στην κατεύθυνση της πρόληψης και είναι σε άμεση σχέση και συνεργασία με το αντίστοιχο Κέντρο του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

κα. Φελίνα Καζάκου (Πρόεδρος Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής), τηλ:2531027638

κα. Μουρατίδου Σουζάνα (Κοινωνική Λειτουργός),  τηλ.: 2531082788, fax:2531082711

e-mail: soskomotini@sos-villages.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ