ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Κωνσταντίνα Μελισσάρη: Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης που στοχοποιεί και απειλεί πολίτες

fonirodopis.gr

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ροδόπης που αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο επιτέθηκε εναντίον συνεργάτη της ΦΩΝΗΣ λέγοντας «από δω και στο εξής θα είμαι εναντίον σας σε κάθε περίπτωση» – Αιτία σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας –  Πόσο αξιόπιστη δικαιοσύνη μπορεί άραγε να αποδοθεί;

Με σχετική αναφορά προς τον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης που κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο συνεργάτης της ΦΩΝΗΣ που δέχτηκε την φραστική επίθεση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνας Μελισσάρη χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά  της εισαγγελικής λειτουργού όταν ο ίδιος «τόλμησε» να παρουσιαστεί στο γραφείο της προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα της αρμοδιότητας της ύστερα από σχετικό γραπτό αίτημα που υπέβαλε νωρίτερα.

«Μου πετάξατε το γάντι»

Αμέσως μετά την είσοδο στο γραφείο της με μια φράση που ασφαλώς δεν αρμόζει σε εισαγγελικό λειτουργό είπε στον αποσβολωμένο πολίτη τη φράση «μου πετάξατε το γάντι κι εγώ το σήκωσα, οπότε από δω και στο εξής θα είμαι σε κάθε περίπτωση εναντίον σας. Με στοχοποιήσατε (!!!) σε δύο περιπτώσεις, πρώτα με το δημοσίευμα για την παρουσία μου σε καφετέρια στο Εμπορικό Κέντρο Κομοτηνής μαζί με αυτοδιοικητικό παράγοντα, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση των ανωτέρων μου και στη συνέχεια με το άρθρο για την ισοπολιτεία και ισονομία στον χώρο της εκπαίδευσης».

Στη συνέχεια εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι όλα τα στελέχη της ΦΩΝΗΣ στηρίζουν απόψεις της μειονότητας, ταυτίζοντας έτσι τον εαυτό της με τους γνωστούς ακραίους εθνικιστές που πριν λίγο καιρό εξαπέλυσαν επίθεση με ακατονόμαστες φράσεις, ενέργεια για την οποία επιλαμβάνεται ήδη η Δικαιοσύνη.

ΜΕΤΕ - ΤΣΑΟΥΣΘα πρέπει να σημειωθεί ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έπαιξε ένα περίεργο ρόλο στο δικαίωμα του συνεργάτη μας να λάβει γνώση εγγράφων διοικητικών Αρχών, αρνούμενη αυτή και οι υφιστάμενοι της να εφαρμόσουν το νόμο 2690/1999 που αναφέρεται στα δικαιώματα των πολιτών για διαφάνεια  στις πράξεις του δημοσίου κάτι το οποίο διασφαλίστηκε μετά από παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης.

Πρέπει τέλος να αναφερθεί και η απόφαση της να χορηγήσει έγγραφο σε κάποιους προκειμένου να παραλαμβάνουν παιδιά από ευαγή ιδρύματα παρόλο που γνώριζε ότι με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και του Δήμου Κομοτηνής το ίδρυμα δεν εξασφάλιζε τις απαραίτητες συνθήκες για τη φιλοξενία παιδιών ενώ δεν υπήρχαν και οι απαραίτητες άδειες.

Δυστυχώς γι’ αυτήν, οι κινήσεις για την παραλαβή παιδιών βγήκαν στην επιφάνεια εγγράφως από τους ευεργετηθέντες από αυτήν, οι οποίοι δημοσιοποίησαν και την αντίστοιχη παράνομη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Το θέμα που υπάρχει  πλέον είναι αν η Δικαιοσύνη που πρέπει να είναι αμερόληπτη και αντικειμενική μπορεί να αποδίδεται  για την ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης με παρόμοιες συμπεριφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ