ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

YΓΕΙΑ

Τους εκπροσώπους τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο εξέλεξαν οι εργαζόμενοι του «Σισμανογλείου»

FoniRodopis

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τακτικά μέλη οι Μαρία Κουρτουμά και Αγλαΐα Γαλαζούδη – Ενισχυμένη η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών, το μοναδικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς σε Νοσοκομείο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Τους εκπροσώπους τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, για τη χρονική περίοδο από 1-1-2017 έως 31-12-2018, εξέλεξαν οι εργαζόμενοι του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου Κομοτηνής σε εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Στις εκλογές ψήφισαν 238 από τους 284 συνολικά εργαζομένους του Νοσοκομείου Κομοτηνής με την ΔΑΚΕ να αναδεικνύεται πρώτη δύναμη με 85 ψήφους, την ΠΑΣΚΕ δεύτερη με 75 ψήφους ενώ 66 ψήφους συγκέντρωσε η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚΕ να εκλέξουν από ένα μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, τις Μαρία Κουρτουμά και Αγλαΐα Γαλαζούδη αντίστοιχα, ενώ άτυχος των εκλογών μπορεί να θεωρηθεί ο Αλέξανδρος Σπανός ο οποίος παρόλο που συγκέντρωσε 53 ψήφους δεν κατόρθωσε να εκλεγεί καθώς το ψηφοδέλτιο της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών κατέλαβε την τρίτη θέση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών, το οποίο κατέγραψε αύξηση των δυνάμεων του στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο, είναι το μοναδικό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς στα νοσοκομεία όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

«Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών σαφώς πιο δυνατή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα, όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσους παρακολούθησαν με προσοχή τις θέσεις τους προβληματισμούς μας αλλά στο τέλος λύγισαν. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συνεχείς και επίμονες επιλογές συγκεκριμένων προσώπων αυτή τη φορά να ανταποκριθούν απέναντι στις προσδοκίες και τα δίκαια αιτήματα των Εργαζομένων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη εκπροσώπων έχουν ως εξής:

Αριθμός εγγεγραμμένων : 284
Εψήφισαν : 238
Έγκυρα : 227
Λευκά : 4
Άκυρα : 7

1. ΚΟΥΡΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ 58
2. ΣΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 53
3. ΓΑΛΑΖΟΥΔΗ ΑΓΛΑΪΑ 43
4. ΦΛΩΡΟΚΑΠΗ ΜΑΡΙΑ 35
5. ΜΠΕΝΕΧΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 28
6. ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Ματίνα) 27
7. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27
8. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 25
9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 25
10. ΣΙΣΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 22
11. ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 18
12. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 16
13. ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΑΛ 15
14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 11
15. ΚΑΜΠΑΡΕΛΗ ΕΛΕΝΗ 7
16. ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5
17. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΥΡΑΤΣΟΥΛΑ 2

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1. ΚΟΥΡΤΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ
2. ΓΑΛΑΖΟΥΔΗ ΑΓΛΑΪΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1. ΦΛΩΡΟΚΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
2. ΜΠΕΝΕΧΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ