ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MULTIMEDIA

Αιχμές Ζαγναφέρη εναντίον Μητσοτάκη για την παρέμβαση του στις εκλογές

fonirodopis.gr

Οι αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που έγινε τις προηγούμενες ημέρες δεν τιμά κανέναν, δήλωσε με νόημα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Σαφείς αιχμές εναντίον του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την εμπλοκή του στις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ άφησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης μετά την εκλογή Μέτιου.

Οι αιχμές αυτές αφορούσαν την παρέμβαση που έκανε στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να επηρεάσει τη βούληση των συμβούλων της Περιφερειακής Αναγέννησης υπέρ της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου, παρέμβαση για την οποία σας είχε ήδη από την Παρασκευή (28/10) ενημερώσει η ΦΩΝΗ.

ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί εγώ πήγα κόντρα σε όλο τον κομματικό μηχανισμό. Εκείνο που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι άτομα που δεν θα ξαναέρθουν στην Θράκη, που δεν θα ξαναέρθουν ποτέ στην περιοχή μας, ήρθαν εδώ να επηρεάσουν και έπαιρναν τηλέφωνα για να αποφασίσουν αυτοί για εμάς ποιος θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης. Αυτό δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο αυτούς. Εγώ προσωπικά στη ΝΔ γεννήθηκα, εκεί ανδρώθηκα και εκεί θα παραμείνω. Οι αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται» δήλωσε με νόημα ο κ. Ζαγναφέρης.

Νωρίτερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Χρήστο Μέτιο για την εκλογή του σημείωσε πως «από αύριο θα είμαστε ενωμένοι για το καλό όλης της Περιφέρειας γιατί λόγω του θανάτου του Γιώργου Παυλίδη πρέπει να τρέξουμε περισσότερο. Όπως είδατε οι διαδικασίες ήταν άψογες, η συμπεριφορά των συνυποψηφίων και των συμβούλων ομοίως. Δεν έχω κανένα παράπονο».

Τέλος, όσον αφορά τους Πέτροβιτς και Μαρκόπουλο οι οποίοι απέσυραν τις υποψηφιότητες τους στον β’ γύρο δήλωσε ότι «δεν είχε νόημα να είναι ξανά όλοι υποψήφιοι γιατί οι ψηφοφόροι θα στήριζαν πάλι τους ίδιους και δεν θα είχαμε αποτέλεσμα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα οδηγούμασταν σε τρίτη ψηφοφορία όπου ο Περιφερειάρχης θα εκλεγόταν με σχετική πλειοψηφία κάτι που δεν ήθελε κανένας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ