ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Από τη Ροδόπη με αγάπη….

FoniRodopis

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ελπίδα στη ζωή για τον 6χρονο Χρήστο – Γεώργιο Θεοδωρίδη έδωσαν χιλιάδες Κομοτηναίες και Κομοτηναίοι που συμμετείχαν έμπρακτα στον ραδιομαραθώνιο αλληλεγγύης

Δικαίωμα στο όνειρο για μια υγιή και αξιοπρεπή ζωή έδωσαν στον 6χρονο Χρήστο – Γεώργιο Θεοδωρίδη από την Αίγειρο Ροδόπης χιλιάδες πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα των τοπικών ΜΜΕ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται για τη νοσηλεία του μικρού συμπολίτη μας σε νοσοκομείο της Αγ. Πετρούπολης στη Ρωσία.

Στον ραδιομαραθώνιο αλληλεγγύης και αγάπης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, έμπρακτα κατέθεσαν την στήριξη και συμπαράσταση τους δεκάδες φορείς, σύλλογοι, πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες αλλά κυρίως χιλιάδες απλοί πολίτες οι οποίοι έδωσαν ότι μπορούσαν από το υστέρημα τους.

Από τα δύο στούντιο, το εσωτερικό της ΕΡΤ Κομοτηνής και το εξωτερικό που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρήλασαν από τις 09:00 το πρωί αρκετοί επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες οι οποίοι ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση έστειλαν το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της κοινής συμπόρευσης σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι και τις 14:00 μ.μ. όποτε και έληξε ο ραδιομαραθώνιος άγγιξε τα 8.400 ευρώ όμως η δράση στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι και τέλη Ιανουαρίου όποτε ο 6χρονος Χρήστος – Γεώργιος αναμένεται να αναχωρήσει με τις ευχές όλων μας για την Αγ. Πετρούπολη.

Το ιστορικό

Ο 6χρονος Χρήστος – Γεώργιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει εάν και εφόσον συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται, να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη όπου και θα υποβληθεί  σε εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή.

Μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκύπτει ότι το παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας 70%, ψυχοκινητική καθυστέρηση με ποσοστό αναπηρίας 60%, σπαστική τετραπάρεση με ποσοστό αναπηρίας 67%, βαριά νοητική υστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 20 με ποσοστό αναπηρίας 80%, ποσοστό κινητικής αναπηρίας κάτω άκρων 67%.

Ο αριθμός λογαριασμού για να καταθέσει όποιος επιθυμεί τη δική του οικονομική βοήθεια είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ. 5353-060327-546
IBAN GR 9101723530005353060327546

Τα ΜΜΕ της Ροδόπης ευχαριστούν θερμά όσους πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ