ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Εστιατόριο “Τα Αδέρφια”. Το παλαιότερο εστιατόριο της Κομοτηνής προσφέρει τις σπιτικές γεύσεις από το 1935 και συνεχίζει…

Στο ισόγειο λειτουργεί μία μεγάλη αίθουσα  χωρητικότητας 100 ατόμων. Επίσης στο ισόγειο λειτουργεί και η κουζίνα η οποία διαθέτει βιτρίνα όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει την ποικιλία των φαγητών και να διαλέξει.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει μία μεγάλη σάλα, χωρητικότητας 90 ατόμων η οποία διατίθεται κυρίως ως αίθουσα εκδηλώσεων (γάμων, αρραβώνων, βαφτίσεων, μνημοσύνων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων).

Το καλοκαίρι λειτουργούν δύο υπαίθριοι χώροι χωρητικότητας 80 ατόμων. Ο εσωτερικός χώρος κατά την θερινή περίοδο κλιματίζεται.

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Με ένα τηλεφώνημα όλα τα φαγητά μας στο χώρο σας

Ώρες διανομής : 12.00 – 23.00 Δευτέρα έως Σάββατο και 12.00 – 16.30 την Κυριακή  και για καλύτερες τιμές ελάτε να πάρετε πακέτο από το εστιατόριο.

Τηλ. Επικοινωνίας:25310.20201
email: taderfia@gmail.com
site: aderfia.gr
Διεύθυνση: Ορφέως 33 – Κομοτηνή

Καλή σας όρεξη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.