1

Σας καλωσορίζουμε στο κατάστημα μας το κρεοπωλείο «Το Κτήμα»

Η οικογενειακή μας επιχείρηση λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια. Με αγάπη και φροντίδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, για να έχετε το καλύτερο γεύμα, νοστιμιάς και άριστης ποιότητας.

Τα κρέατα μας προέρχονται αποκλειστικά από την δικιά μας μονάδα οικόσιτων ζώων, που λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια ελεγμένα πιστοποιημένα κρέατα. Η διαδικασία μας γίνεται στο δημοτικό σφαγείο Κομοτηνής, με ελεγχόμενη διαδικασία και σεβασμό.

Το κρεοπωλείο «Το Κτήμα» λειτουργεί και κατ’  οίκον παραγγελίες, ακριβώς στην ώρα που εσείς θέλετε, με ένα τηλέφωνο σας καταχωρείτε την παραγγελίας σας διευκολύνοντας σας.

Όλα για την δική σας άνεση και το κέρδος του χρόνου σας να απολαύσετε το φαγητό ακόμα πιο γρήγορα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σάββατο ανοιχτά 09:00 – 18:00

Τηλέφωνο: 2531027080
Διεύθυνση: 3ο χλμ Κομοτηνής – Φωλέας

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟ ΚΤΗΜΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.