ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Έργα ύψους 1,3 εκ. ευρώ για την Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

fonirodopis.gr

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Αφορούν την αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

Έργα συνολικού ύψους 1,3 εκ. ευρώ αναγκαία για τις εγκαταστάσεις των εν γένει δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής θα πραγματοποιηθούν μέσω της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Για το λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Παυλίδη προκειμένου να του μεταφέρει και δια ζώσης τις ευχαριστίες του για την έμπρακτη υποστήριξη και ανταπόκριση του στα χρονίζοντα αυτά αιτήματα της Μητρόπολης.

Το πρώτο αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, προϋπολογισμού 320.000€.

ΦΑΤΗΡΓΙΑΚΑ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Το δεύτερο αφορά την αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής , προϋπολογισμού 1.000.000 € και προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των κοινόχρηστων χώρων του Μητροπολιτικού Μεγάρου και την εν γένει ενεργειακή και στατική του αναβάθμιση.

«Η συνάντηση αυτή  έρχεται να αναδείξει την διαρκή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της  Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου» αναφέρει καταλήγοντας το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρισε η Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης στα Φατήργιακα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ