ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στη ΔΕΘ και επαφές για ζητήματα της Ροδόπης για τη Βούλα Ελευθεριάδου

fonirodopis.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επί τη ευκαιρία της Δ.Ε.Θ. η κα Ελευθεριάδου μετέβη στην Θεσσαλονίκη όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ξεχωριστή θέση είχε η ουσιαστική  συνομιλία με τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη όπου τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το νομό Ροδόπης και αναζητήθηκαν τρόποι εγγύτερης επαφής του κόμματος με το σύνολο της κοινωνίας της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας  της κ. Ελευθεριάδου στη ΔΕΘ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τον εκθεσιακό χώρο του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου του οποίου ηγείται ο Κομοτηναίος Καζαντζής Χρήστος, στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, τον εκθεσιακό χώρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και ιδιαιτέρως στάθηκε στο stand του Χαμόγελου του Παιδιού όπου εξήρε την προσφορά του και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ - ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Συνάντηση με την Διευθύντρια Βθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  η κ. Ελευθεριάδου ενημερώθηκε για το επίπεδο  των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ροδόπης και έγινε ενδελεχής αναφορά σε όλες τις προετοιμασίες για την έναρξη των μαθημάτων. Τονίστηκε  η σπουδαιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σημειώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή του σχολείου στις μορφωτικές, πολιτιστικές κλπ δράσεις του τοπικού πληθυσμού.

Στις δύσκολες αυτές εποχές οι εκπαιδευτικοί μας κάνουν το καλύτερο που μπορούν επεσήμανε η κ. Ελευθεριάδου , τους αξίζουν διπλά ευχαριστήρια ,ενώ συγχάρηκε την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου για τη γενικότερη πολύχρονη ποιοτική και άοκνη προσφορά της στην εκπαίδευση της περιοχής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξειδίκευση της κ. Κοσμίδου που αφορά την αγωγή παιδιών με ειδικές μαθησιακές δεξιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ