ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ποινική δίωξη σε βάρος του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε για τα γεγονότα της Γλαύκης

fonirodopis.gr

ΓΛΑΥΚΗ - ΚΗΔΕΙΑ

Κατηγορούνται μαζί με τον ιμάμη της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου για αντιποίηση Αρχής και βιαιοπραγία – Η δίκη θα γίνει εκτός Ξάνθης τον Μάρτιο του 2017

Ποινική δίωξη σε βάρος του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και του ιμάμη του οικισμού Ερκάν Αζίζογλου άσκησε ο Εισαγγελέας Ξάνθης για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην Γλαύκη τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια της κηδείας του άτυχου στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

Τότε, εγκάθετοι του τουρκικού Προξενείου με επικεφαλής τον ψευδομουφτή Ξάνθης, πρωταγωνίστησα στην κατάλυση του Κράτους στην περιοχή καθώς στην κυριολεξία σαν μπράβοι της νύχτας στο σπίτι του άτυχου στρατιώτη, έκλεψαν το φέρετρο και αφού αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από αυτό, το μετέφεραν οι ίδιοι στα νεκροταφεία συνοδεία τουρκικών ΜΜΕ προκειμένου να τελέσουν αυτοί την κηδεία.

Έπειτα από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν σοβαρά ποινικά αδικήματα για τους κ.κ. Μέτε και Αζίζογλου. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται:

Ο Αχμέτ Μέτε για αντιποίηση Αρχής, καθώς εμφανίστηκε στο χώρο της κηδείας με την ιδιότητα του (ψευδο)μουφτή Ξάνθης αλλά και ηθική αυτουργία σε γεγονότα που διατάραξαν την έννομη τάξη, καθώς θεωρήθηκε και ο ηθικός αυτουργός στο να εκδιωχθεί ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου από το χώρο της κηδείας και να «παρθεί» το φέρετρο από το στρατό!

Ο Ερκάν Αζίζογλου για διασπορά διχόνοιας και διέγερση σε μίσος, αναμόχλευση παθών, εξύβριση, βιαιοπραγία κλπ καθώς ήταν αυτός που όχι μόνο έβρισε και βιοπράγησε κατά του Νόμιμου Μουφτή, αλλά και διέσπειρε την διχόνοια και το πάθος στο πλήθος προκειμένου να τον εκδιώξουν βιαίως από το χώρο της κηδείας, ενώ απαγόρευσε το να τοποθετηθεί η Ελληνική σημαία στο φέρετρο του αδικοχαμένου Έλληνα Στρατιώτη.

Η δίκη του ψευδομουφτή Ξάνθης και του Ιμάμη Ερκάν Αζίζογλου αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να διεξαχθεί ή στην Θεσσαλονίκη ή στη Λάρισα όπως συνέβαινε και με τις παλαιότερες δίκες του αείμνηστου «ψευτομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Αγγά.

Διαβάστε επίσης:

Κατάλυση του Κράτους στην Ξάνθη: Έκλεψαν φέρετρο στρατιώτη και αφαίρεσαν την ελληνική σημαία!!!

Βουλευτές ζητάνε άρση ασυλίας και ποινική δίωξη για τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Καταρρέει η προπαγάνδα των τουρκόφρονων για την σημαία στο φέρετρο του στρατιώτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ