ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δημοτική Αρχή Κομοτηνής: «Ενοχλήθηκε» από την αναφορά στους Πομάκους και την αφαίρεσε!

fonirodopis.gr

ΓΛΑΥΚΗ - ΠΟΜΑΚΟΙ

Απίστευτη καταγγελία από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου», Κώστα Καραΐσκο, στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής

Με την εγκάθετη πολιτική του τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας στην περιοχή της Θράκης φαίνεται πως ταυτίζεται η δημοτική Αρχή Πετρίδη και κατ’ επέκταση ο ίδιος ο δήμαρχος Κομοτηνής.

Μετά την αναγνώριση «τουρκικής» μειονότητας στην Θράκη, την αναγνώριση του status του ψευδομουφτή Ξάνθης και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δια μέσω της πρώην Αντιδημάρχου Κομοτηνής κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, για τις οποίες δεν υπήρξε καμία καταδίκη ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από τον κ. Πετρίδη, τώρα η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής «εξαφανίζει» και τους Πομάκους!!!

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» κ. Κώστας Καραΐσκος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για την ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας της πόλης, στα πλαίσια της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης 2016-2020, η δημοτική Αρχή Κομοτηνής αφαίρεσε τη λέξη «Πομάκοι» από κείμενο που αντέγραψε.

«Στη σελίδα 37, εκεί όπου αναφέρεται το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής, έχει αντιγραφεί ένα κείμενο του μουσείου για τις καλαθοπλεκτικές παραδόσεις που εκπροσωπούνται στη συλλογή αλλά στην 4η σειρά από πάνω λείπει η λέξη «Πομάκων». Παρακαλώ να προστεθεί άμεσα η λέξη που απαλείφθηκε ώστε να βγαίνει και νόημα, δεν θα μας κάνει «ντα» κανένας Πρόξενος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραΐσκος.

Επίσημη δικαιολογία για την αφαίρεση της λέξης δεν υπήρξε ποτέ όμως κοινή, τραγική πλέον, διαπίστωση όλων είναι ότι ο δήμαρχος κ. Πετρίδης εξυπηρετεί όσο κανένας άλλος πολιτικός της περιοχής τα σχέδια και τις πολιτικές της Άγκυρας προς τέρψιν φυσικά των τουρκόφρονων της Θράκης.

Διαβάστε επίσης:

Απολογείται στους εξτρεμιστές της μειονότητας επειδή αναγκάστηκε να εφαρμόσει τον νόμο!!!

Πετρίδης: Έβαλε λυτούς και δεμένους για να συναντήσει τον Τούρκο Πρέσβη!

Σιμπέλ Μουσταφάογλου: «Είμαστε η φωνή των Τούρκων στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής»

Μουσταφάογλου: Χωρίς ίχνος μεταμέλειας στρέφεται τώρα εναντίον εξοργισμένων πολιτών

Νέο σοκ στη Θράκη: Αντιδήμαρχος αναγνωρίζει το status του Αχμέτ Μετέ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ