Γραφειοκρατική ταλαιπωρία

Οργή κατά της Περιφέρειας ΑΜ-Θ από κτηνοτρόφους της Ροδόπης

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

Σκέψεις για δυναμικές κινητοποιήσεις με συγκέντρωση στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ή ακόμα και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τη συμμετοχή σε αυτήν μέχρι και…. προβάτων!!!

Την απίστευτη γραφειοκρατική ταλαιπωρία που υφίστανται από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καταγγέλλουν κτηνοτρόφοι της Ροδόπης. Ειδικότερα, όπως αναφέρει κτηνοτρόφος της περιοχής αδυνατεί να πάρει άδεια εξαιτίας κάποιων αντιδράσεων των υπηρεσιών. Ο δυστυχής προσπάθησε να φτιάξει ένα μαντρί σε αμμουδερή περιοχή και φυσικό ήταν για τη στήριξη του να καρφώσει πασσάλους στη γη. Όμως η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας πιθανόν να θεώρησε ότι ο άτυχος  προβατοτρόφος ήθελε να χτίσει παλάτι στην άμμο, γιατί για τη στήριξη του μαντριού χρησιμοποίησε λίγο τσιμέντο, με αποτέλεσμα να μη δίνει άδεια εκμετάλλευσης.

Η χώρα στενάζει από την κρίση, η πρωτογενής παραγωγή  είναι κατεστραμμένη, ο άτυχος βοσκός θέλει να προστατεύει τα πρόβατα του και οι καλοβολεμένοι υπάλληλοι  επικαλούνται κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια. Όπως λένε οι άνθρωποι του συλλόγου πολύ πιθανόν είναι να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις οδηγώντας μάλιστα τα πρόβατα τους στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ή ακόμα και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Ενισχύουν την σκέψη τους όταν βλέπουν τριγύρω τους  καθημερινά δεκάδες παρανομίες που κάποιοι ευαίσθητοι υπάλληλοι δυστυχώς δεν τις αντιλαμβάνονται. Είπαμε, το δικαίωμα της επιλεκτικής αντιμετώπισης των θεμάτων είναι της μόδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.