ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αρχιφύλακας της Ροδόπης ψευδομαρτύρησε ενώπιον της Δικαιοσύνης!!!

fonirodopis.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ορκίστηκε με πολιτικό όρκο όμως παγιδεύτηκε από τις ερωτήσεις της Πρωτοδίκη και υπέπεσε σε αντιφάσεις – Κατατέθηκε καταγγελία εναντίον της στην Α.Δ. Ροδόπης ενώ η υπόθεση της προωθείται και στο Υπουργείο

Σε σοβαρές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια κατάθεσης της ως μάρτυρας κατηγορίας υπέπεσε Αστυνομικός ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης. Η Αστυνομικός η οποία φέρει τον βαθμό της Αρχιφύλακα και η οποία ορκίστηκε με πολιτικό όρκο κλήθηκε να πει την αλήθεια και μόνο αυτή.

Όμως με τις αλλοπρόσαλλες απαντήσεις της που η μια αναιρούσε την άλλη  φάνηκε ότι το μάθημα δεν το έμαθε σωστά και πήγε τζάμπα το φροντιστήριο. Γέλασε και ο κάθε πικραμένος από τις ψεύτικες καταθέσεις της ενώ οι άνθρωποι που την έφεραν ενώπιον του δικαστή προτίμησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο για να τελειώσει το μαρτύριο της.

Είναι γνωστές οι περιπτώσεις που παρουσιάστηκαν στα δικαστήρια με τους ψευδομάρτυρες σε διατεταγμένη υπηρεσία αλλά πρώτη φορά είδαμε το προκλητικό αυτό γεγονός. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης  που ελπίζουμε ότι θα πάρει θέση όχι βέβαια για εκδικητικούς λόγους αλλά για να στρώσει επιτέλους το σύστημα  εφαρμογής του νόμου και της προστασίας των πολιτών.

Η υπόθεση προωθείται και στο Υπουργείο για να λάβει γνώση και η πολιτική ηγεσία για την ποιότητα και σοβαρότητα των υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν στην επόμενη δίκη που θα γίνει και θα είναι πάλι  μάρτυρας η παραπάνω Αστυνομικός (το έχει άραγε επάγγελμα;), θα δείξει ότι έμαθε το μάθημα καλύτερα όπως είμαστε περίεργοι να μάθουμε πως δικαιολογήθηκε για τον πολιτικό όρκο μπροστά στους  φίλους της που σταυροκοπιούνταν συνεχώς.

Ψευδομαρτυρία και μοναχού… με τις ευλογίες του Θεού!

Φυσικά και δεν είναι η μόνη ψευδομαρτυρία που παρατηρήθηκε στη δίκη που έγινε. Οι δικομανείς αντίδικοι μας προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι το δημοσίευμα  για τον κατηγορούμενο για παιδοφιλία αρχιμανδρίτη ήταν απόλυτα πειστικό για την ταυτότητα  του. Ήθελαν δηλαδή να δείξουν τόσο η αστυνομικός όσο και ο μοναχός ότι με το δημοσίευμα αναγνώρισαν οι πάντες τον κατηγορηθέντα παιδόφιλο. Στην κατάθεση του λοιπόν ο ευλογημένος με τη χάρη του Θεού μοναχός προσπάθησε να δείξει ότι με το δημοσίευμα του  συγκλονίστηκε όλη η ιεραρχία της Ελλάδας και αποκαλύφθηκε ο δράστης.

Είπε λοιπόν το αμίμητο ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο γέροντας του δέχτηκε περίπου 30 τηλεφωνήματα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας που ρωτούσαν τι άραγε συμβαίνει με την περίπτωση του. Εμείς δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω αλλά η απορία υπάρχει και φυσικά θα παραμείνει αναπάντητη. Γιατί τηλεφώνησαν συγκεκριμένα σε αυτόν; Ήξεραν κάτι καλύτερο για την υπόθεση;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ