ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

ΕΒΕΡ: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΕΒΕΡ

Επί ένα τετράμηνο κυρίαρχο θέμα στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα της περιοχής ήταν οι συνεχείς διενέξεις στη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης εκεί που παρατηρήθηκε το γεγονός να προπηλακίζεται σε καθημερινή βάση ο οικονομικός επόπτης Καρά Χουσεΐν, που εκλέχτηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ για να εφαρμόσει μια πολιτική τίμιας οικονομικής διαχείρισης με διαφανείς διαδικασίες μακριά από παράτυπες, καταχρηστικές και σε πολλές περιπτώσεις παράνομες πράξεις της ηγετικής ομάδας που βγήκαν στην επιφάνεια μετά και τις αναφορές στην ΦΩΝΗ.

ΚΑΡΑΧΟΥΣΕΪΝΟι διοικητικοί υπάλληλοι που συμμετείχαν στο πάρτι της διαφθοράς παίρνοντας τις κατάλληλες εντολές μήνυσαν τον Καρά Χουσεΐν γιατί τάχα τους αποκάλεσε «λαμόγια» και ζήτησαν την τιμωρία του γιατί τόλμησε αυτός, ένας μειονοτικός, να σηκώσει κεφάλι στο αμαρτωλό κατεστημένο. Μάρτυρες κατηγορίας βρέθηκαν οι ηγέτες της διοικητικής επιτροπής αυτοί που αναφέρονται στο πόρισμα του οικονομικού επιθεωρητή για σωρεία παράτυπων ενεργειών και στο ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος.

Είναι παράξενο για τα μέλη της διοικητικής επιτροπής και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο Αργυρόπουλο πως συμμετέχει σε μια υπόθεση μήνυσης κατά ενός στελέχους του Επιμελητηρίου που ζήτησε διαφάνεια, για εκφράσεις που προκλήθηκαν από την αγανάκτηση, από την αρνητική και αλαζονική συμπεριφορά των ανθρώπων που υποτίθεται ότι είναι αρμόδια να διαφυλάττουν τη νομιμότητα και τη σωστή οικονομική διαχείριση.

Να φανταστεί ο κάθε επαγγελματίας ότι η αρνητική συμπεριφορά των μελών της διοικητικής επιτροπής και των διοικητικών υπαλλήλων που αρνήθηκαν να  προσκομίσουν τα  απαραίτητα έγγραφα για την πληρωμή δαπανών συνεχίστηκε και όταν για το ίδιο θέμα υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα  την εντολή του οποίου απαξίωσαν και δεν πειθάρχησαν. Είναι περίεργο να φανεί στη δίκη που θα γίνει πως θα χαρακτηρίσει τις φράσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Καρά Χουσεΐν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργυρόπουλος όταν τις ίδιες φράσεις σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ εκστομίζει ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Λιούρτας χωρίς ποτέ ο μεγάλος πρόεδρος να πάρει θέση.

Δηλαδή η ευαισθησία ήταν αλά καρτ κι αυτό δεν τιμά τον πρόεδρο ενός  ΝΠΔΔ. Η δίκη που επρόκειτο να διεξαχθεί την 7-6-2016 αναβλήθηκε για τον Μάρτη του 2017, αρκετό χρονικό διάστημα για να κινηθεί η Εισαγγελική έδρα για την εκδίκαση της απάτης που αποκαλύφθηκε από την οικονομική επιθεώρηση την ίδια χρονική περίοδο. Σε ορισμένες περιπτώσεις η Δικαιοσύνη αντιδρά με ταχύτατους ρυθμούς ενώ σε άλλες με ρυθμούς χελώνας.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δια ζώσης την Πέμπτη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής

Στις 18:30 στο Ίδρυμα Παπανικολάου – Θα παρουσιαστεί η μελέτη για την τουριστική ανάπτυξη στον Δήμο Κομοτηνής

Δημοσιεύθηκε

στις

Δια ζώσης θα συνεδριάσει έπειτα από αρκετούς μήνες, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30, το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Παπανικολάου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής θα συνεδριάσει με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για τη στρατηγική της τουριστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κομοτηνής και συζήτηση επί του θέματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές στη ΔΕΕΠ Ροδόπης

Δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης. Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής:

  • Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.).
  • Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.)
  • Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Κομοτηνής, Ιάσμου, Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών
  • Μελών των παραπάνω Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί εναλλακτικά

α) δια ζώσης σε χώρους που θα δημοσιοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου

β) με ηλεκτρονική ψήφο μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», η πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://zeus.grnet.gr.

Μέλη του Κόμματος που επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με το άρθρο 21 της Εγκυκλίου, υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021, ύψους δώδεκα ευρώ (12,00 €).

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των οργάνων υποβάλλονται στην ΕΦ.Ε.Ε.Π., εγγράφως και επί αποδείξει, από τις 10:00 της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19:00 της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου, στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π , Μιλτιάδου 5 & Ορφέως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Κομοτηνή: Ακόμη μια παρατημένη γειτονιά από τη Δημοτική Αρχή Γκαράνη

«Τα δέντρα απεριποίητα, χωρίς καλάθια για σκουπίδια και χωρίς φώτα, το βράδυ τρομάζεις να περάσεις», σημειώνει ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής Κώστας Παπαδόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Την εγκατάλειψη ακόμη μιας γειτονιάς της Κομοτηνής από τη Δημοτική Αρχή Γκαράνη, αναδεικνύει ο τοπικός σύμβουλος με τη «Σύμπραξη Προοπτικής» Κώστας Παπαδόπουλος μέσα από φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο λόγος για την περιοχή πίσω από το εμπορικό κέντρο Kosmopolis, όπου τα δέντρα θεριεύουν, τα καλάθια για σκουπίδια είναι ανύπαρκτα, ενώ το βράδυ τρομάζεις να περάσεις από το σημείο καθώς δεν υπάρχουν ούτε φώτα.

Ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ακόμα μια παρατημένη γειτονιά, ένα πάρκο που έπρεπε να είναι συμβατό στους ανθρώπους και τα παιδιά…Τα δέντρα έχουν να περιποιηθούν πόσα χρόνια. Τα παγκάκια τα ίδια, καλαθάκια για σκουπίδια δεν έχει, φώτα δεν έχει, το βράδυ τρομάζεις να περάσεις. Οι κάτοικοι φοβούνται στην ιδέα τι θα γίνει σε περίπτωση φωτιάς, με τα δέντρα να ξεπερνάνε σε ύψος τις οικοδομές. Μόνο λύπη και στεναχώρια μπορεί να νοιώσει κάνεις βλέποντας όχι μια παρατημένη γειτονιά, αλλά παρατημένους ανθρώπους. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο και τους υπόλοιπους που συνέβαλαν σε αυτό το θέαμα. Ο Αμαζόνιος είναι δίπλα μας και δεν το ξέραμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολικά είδη στα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε η «Σύμπραξη Προοπτικής»

«Υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε την λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών», δήλωσε ο Αντώνης Γραβάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της «Σύμπραξη Προοπτικής» με τον επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη και τις Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Τσιμπιρίδου Δήμητρα, Κουτσογιάννη Κρίστα και Ναβροζίδου Αθηνά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά σχολικών ειδών έπειτα από τη δημόσια  πρόσκληση του Κέντρου και τη δράση « Καινούρια Χρονιά.. Καινούρια Σχολικά.!».

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του επιστημονικού προσωπικού, αναπτύχθηκε συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του κέντρου, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο κ. Γραβάνης Αντώνης μετά την συνάντηση δήλωσε: «Είναι υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε την λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών. Διαπιστώσαμε ότι, στο Κέντρο Στήριξης Κομοτηνής γίνεται ένα σπουδαίο έργο με την συμβολή της επιστημονικής ομάδας, της Τοπικής Διοικούσας και υπό την επίβλεψη του Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται αθόρυβα και μεθοδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΔΟΠΗ2 ημέρες πριν

Οργή Παλιννοστούντων: «Θα πουλήσουμε τα σπίτια μας στους Τούρκους και θα φύγουμε»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ημέρες πριν

Λοβέρδος: «Εάν εκλεγώ επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και υπερδιπλασιάζουμε τα ποσοστά μας»

YΓΕΙΑ4 ημέρες πριν

Εργαζόμενοι «Σισμανόγλειου»: «Όχι στην αναστολή εργασίας των υγειονομικών»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Αν ο Μητσοτάκης έχει το θάρρος ας προκηρύξει εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ημέρες πριν

Τσίπρας: «Νέα αρχή στη χώρα με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

TΟΥΡΚΙΑ6 ημέρες πριν

Τουρκία: «Η Ελλάδα έφτιαξε τον φράχτη στον Έβρο για τα τουρκικά τανκς και όχι για τους πρόσφυγες»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Νέο επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά στους Φούρνους Ικαρίας

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο δειλή είναι»

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Κατερίνη – Γονείς: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες, δεν άφησαν την κόρη μας να μπει στο σχολείο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x