ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Καταγγελία: Τον καταδίκασαν σε ισόβια για να προστατέψουν άλλους!

fonirodopis.gr

ΦΥΛΑΚΗ

Η υπόθεση αφορά υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν από το ΔΠΘ με τη σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου – Ο καταγγέλλων προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων

Λάβαμε μια επιστολή συνοδευομένη από αρκετά στοιχεία από τον ισοβίτη κ. Χατζησάββα που αισθάνεται ότι η πολιτική και δικαστική εξουσία τον χαρακτήρισαν ως «Ιφιγένεια» που έπρεπε να θυσιαστεί προκειμένου να καλυφθούν άλλοι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με μεγαλύτερη προστασία από το αμαρτωλό πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Η προσπάθεια του ισοβίτη να έχει η υπόθεση μια καλύτερη δημοσιότητα είναι αποτέλεσμα της νέας τροπής που θα πάρει η υπόθεση που εξελίσσεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εκεί όπου θα εκδικαστεί, όπως ισχυρίζεται, η έφεση που κατέθεσε πριν μερικά χρόνια για την δικαίωση του.

Η υπόθεση που αναφέρει αφορά υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν από το ΔΠΘ με τη σύμπραξη του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και στα έγγραφα που έστειλε σε μας αναφέρει ονόματα ανώτερων δικαστικών στελεχών αλλά και όνομα δικαστικής λειτουργού που υπηρέτησε στην Κομοτηνή, ήταν μέσα στη σύνθεση του  Συμβουλίου Πρωτοδικών, που απάλλαξε τον απατεώνα που καταχράστηκε χρήματα του Δημοσίου.

Πρόεδρος του Συμβουλίου ήταν η Πρωτοδίκης που πρωτοστάτησε στην προσπάθεια κάλυψης του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Τότε υπήρχε η αίσθηση για την ύπαρξη του παραδικαστικού κυκλώματος και δυστυχώς η αίσθηση αυτή υπάρχει ακόμη και σήμερα. Εν πάσει περιπτώσει η υπόθεση του ισοβίτη Χατζησάββα είναι προς διερεύνηση και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα έχουμε περισσότερες και ουσιαστικότερες αναφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ