ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η Δικαιοσύνη βάζει φρένο στις «ορέξεις» των εξτρεμιστών της μειονότητας

fonirodopis.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Μόνο ευχάριστα συναισθήματα ένιωσαν οι Κομοτηναίοι όταν πληροφορήθηκαν ότι υπήρξε έντονη ενόχληση των εξτρεμιστικών κύκλων της μειονότητας για την ενέργεια της Εισαγγελίας να ασκήσει έλεγχο για τη λειτουργία παράνομου φροντιστηρίου με πρωτοβουλία των κύκλων αυτών.

Το ερώτημα είναι, γιατί διαμαρτύρονται οι φανατικοί αυτοί από τη διάθεση της Δικαιοσύνης να εφαρμόζονται οι νόμοι του Κράτους αφού και υποχρέωση των κατοίκων είναι να πειθαρχούν στους νόμους που ψηφίζει η Πολιτεία.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί το Κράτος μας και πολύ περισσότερο αυτοί που εκτελώντας εντολές του ξένου παράγοντα αμφισβητούν σε καθημερινή βάση την εθνική κυριαρχία. Όλοι οι πολίτες να συσπειρωθούν και να στηρίξουν τη διοίκηση ώστε να μην περνούν τα σχέδια τους οι ξένοι πράκτορες και τα φερέφωνα τους στους διάφορους τομείς της Πολιτείας που στο όνομα εκλογικών σκοπιμοτήτων δεν συνειδητοποιούν πόσο κακό κάνουν στα εθνικά θέματα.

Είναι η πρώτη και ίσως η πλέον αξιόπιστη ενέργεια που είδαμε από εισαγγελική Αρχή για την αντιμετώπιση των προκλητικών παραβάσεων ενώ στο παρελθόν κανένας λειτουργός δεν μπορούσε να έχει ανάλογη συμπεριφορά. Άφησαν τους φανατικούς τουρκοπράκτορες να δημιουργούν κλίμα έντασης με συγκεντρώσεις κάτω από τις σημαίες του κόμματος της «τουρκικής» μειονότητας της Θράκης και κανείς δεν έπαιρνε θέση. Αυτόν τον ψευδομουφτή Ξάνθης που εξυπηρετεί τα σχέδια της Τουρκίας ποιος άραγε θα  μπορέσει να αντιμετωπίσει με τον πλέον νόμιμο τρόπο;

Αφού οι πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες δεν αφήνουν την κεντρική εξουσία να επέμβει μήπως είναι καιρός να αφυπνιστούν οι πολίτες και να θωρακίσουν όλες τις Αρχές για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας που κινδυνεύει από τις πολιτικές των εξωτερικών εχθρών;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ