ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Η Κομοτηνή γιορτάζει την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό

fonirodopis.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ

Την 96η επέτειο από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό γιορτάζει η Κομοτηνή με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το διήμερο 13-14 Μαΐου στην πόλη.

Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν γενικό σημαιοστολισμό των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ, Τραπεζών και όλων των οικιών της πόλης, των κωμοπόλεων και των οικισμών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, από την ανατολή της 13ης  Μαΐου μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 14ης Μαΐου 2016 καθώς και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 12ης, 13ης και 14ης Μαΐου 2016.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της Ιστορικής Σημαίας από τον Δήμαρχο Κομοτηνής στο χώρο του Ηρώου, παρουσία Αρχών με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ. ενώ τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος στο χώρο του Ηρώου.

Οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θράκης θα κορυφωθούν με την παρέλαση της 14ης Μαΐου, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Φωτογραφίες: Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ