ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη θα βρεθεί ξανά στο ύψος της

fonirodopis.gr

Πολλές φορές κατά το παρελθόν επισημάναμε με σχόλια και ανάλογες αναφορές προς τη δικαιοσύνη τη συμπεριφορά κάποιων αιρετών αλλά δυστυχώς με διάφορες δικονομικές δικαιολογίες οι υποθέσεις έμπαιναν στο αρχείο. Να θυμηθούμε την κατάχρηση δεκάδων εκατομμυρίων από αρχισυνδικαλιστή που όμως με παράξενο τρόπο τέθηκε στο αρχείο, να ξαναπούμε ότι η υπόθεση που καταγγέλλεται από συνδικαλιστική παράταξη για κακοδιαχείριση της περιουσίας του Εργατικού Κέντρου βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο γραφείο του Εισαγγελέα χωρίς να γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο έρευνας βρίσκεται, να ξαναθυμηθούμε ότι παράνομες πράξεις και παράβαση του νόμου 1264/82 τέθηκαν στο αρχείο.

Δυστυχώς οι διάφοροι μικροί δικαστές και μικροί εισαγγελείς ακολουθούν την πεπατημένη με την επίκληση του άρθρου 43 ΚΠΔ ακόμη και μετά την πραγματοποίηση έρευνας από την  επιθεώρηση των δικαστηρίων και ανάλογες εντολές του Εισαγγελέα των Εφετών Θράκης. Δυστυχώς η ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει επί τόσα χρόνια ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Παντελής Μαγαλιός μεγάλωσε τον αυταρχισμό του ενώ οι παράνομες πράξεις του δυστυχώς συνεχίζονται. Ως πότε άραγε θα υπάρχει αυτή η μεροληπτική και ευνοϊκή μεταχείριση στο πρόσωπο του;

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα έγινε νέα εξέταση της υπόθεσης κατάχρησης πολλών εκατομμυρίων. Μεταξύ των εγγράφων ήταν και τα πρακτικά της δίκης κατά την οποία ομόφωνα οι δικαστές δέχτηκαν ότι παρανόμησε και ότι σε συνεργασία με φίλο του  σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτους προμηθευτές ενώ και ο ίδιος παραδέχτηκε  ενώπιων των δικαστών τις πράξεις του και όμως ο Αντεισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση εξέδωσε διάταξη που τον απάλλαξε από τις ευθύνες του!!!

Υπάρχει νέα προϊσταμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης που κατά γενική ομολογία από όλους τους νομικούς κύκλους είναι ένα πρόσωπο που τιμά το ρόλο της Δικαιοσύνης. Το βάρος για την σωστή εφαρμογή των νόμων πέφτει στις πλάτες της. Ελπίζουμε ότι η Δικαιοσύνη θα βρεθεί ξανά στο ύψος της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ