ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και δικηγόροι

fonirodopis.gr

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των  Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική  αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους την ερχόμενη  Τρίτη και Τετάρτη (12 και 13 Απριλίου 2016).

Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γεώργιο Ρούσκα.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και τη  Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016  μετά από απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενώ την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 θα συγκληθεί η Συντονιστική  Επιτροπή  των Δικηγορικών Συλλόγων για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ