ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Π. Μαγαλιός: Μετέτρεψε σε «τσιφλίκι» του το Εργατικό Κέντρο

fonirodopis.gr

ΜΑΓΑΛΙΟΣ

Καταγγελία εναντίον του για κακοδιαχείριση της περιουσίας των εργαζομένων από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση, η οποία προσφεύγει στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και στον ΟΑΕΔ

Τελειωμό δεν έχουν οι αυθαιρεσίες του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Παντελή Μαγαλιού, ο οποίος συνεχίζει ανενόχλητος την αντισυνδικαλιστική του συμπεριφορά παρά τις καταγγελίες που γίνονται πλέον σωρηδόν εναντίον του.

Αυτή τη φορά λειτουργώντας με τρόπο εκδικητικό και φερόμενος ως «ιδιοκτήτης» του Εργατικού Κέντρου αρνήθηκε (!!!) την παραχώρηση αίθουσας σε Σωματείο μόνο και μόνο επειδή δραστηριοποιείται σε αυτό μέλος το οποίο δεν είναι αρεστό στον ίδιο.

Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση αντιδρώντας στη νέα αυτή πρόκληση του Παντελή Μαγαλιού, τον οποίο χαρακτηρίζει «αλαζόνα» και «αυταρχικό», τον καταγγέλλει για κακοδιαχείριση της περιουσίας των εργαζομένων και δηλώνει πως θα προσφύγει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και στον ΟΑΕΔ, που είναι ο ιδιοκτήτης του Εργατικού Κέντρου.

Αναλυτικά, στην καταγγελία της η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση σημειώνει:

Ο «μεγάλος αγωνιστής» και «δημοκράτης» Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Μαγαλιός ξαναχτύπησε:

Επειδή του ασκήσαμε δημόσια κριτική, για να μας «τιμωρήσει», αρνήθηκε να δώσει την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου σε Σωματείο που δραστηριοποιείται μέλος της παράταξής μας και φυσικά δεν είναι αρεστό στον κ. Πρόεδρο.

Το ξέραμε ότι δεν αντέχει την κριτική από την αντιπολίτευση, που αυτός είναι ο ρόλος της στις δημοκρατικές διαδικασίες και το ξεσκέπασμα των πεπραγμένων του . Το ξέραμε ότι θεωρεί το Εργατικό Κέντρο «τσιφλίκι» του. Αλλά να αντιδρά με μικροπρέπεια, χρησιμοποιώντας την περιουσία των εργαζομένων σαν να την έχει κληρονομήσει, το θεωρούμε απαράδεκτο. 

Γι’ αυτό δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και στον ΟΑΕΔ που είναι ο ιδιοκτήτης της περιουσίας του Εργατικού Κέντρου , καταγγέλλοντας την κακοδιαχείριση της περιουσίας των εργαζομένων, για να την προστατεύσουμε από ανθρώπους που η πολύχρονη παραμονή τους στην «καρέκλα» τους έχει κάνει αλαζόνες και αυταρχικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ