ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Ένα παιδί περιμένει εσένα… για να κάνει Ανάσταση

fonirodopis.gr

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος,  διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Συγκεκριμένα, από 01/04/2016 έως και 22/04/2016 θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Τα 3 τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 550 πασχαλινά πακέτα για παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο και κατοικούν στο Νομό Ροδόπης. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 190 πασχαλινά πακέτα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στα 170. Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου από την τοπική και την ευρύτερη περιοχή καθώς και από χώρες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα μεγάλο και συγκινητικό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, θα ήταν χρήσιμο αρχικά να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

κα Καζάκου Φελίνα (Πρόεδρος Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος), κα Μουρατίδου Σουζάνα (Κοινωνική Λειτουργός),

τηλ.: 2531082788, fax:2531082711, e-mail: soskomotini@sos-villages.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x