ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεροληπτούν κρύβοντας επιμελώς την πολιτική ιστορία

fonirodopis.gr

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Παρακολουθούμε τη δραστηριότητα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής. Οι συμπαθείς πρόεδροι, Κική Κωνσταντινίδου και Ανέστης Βαφειάδης, σχεδόν σε καθημερινή βάση αγωνίζονται να διαμορφώσουν ένα τοπίο θετικό για τους ρόλους που καλούνται να παίξουν με συνεχή επικοινωνιακά τεχνάσματα που στις περισσότερες φορές  έχουν καθαρά αντικυβερνητική προσέγγιση.

Ασφαλώς και υπάρχουν προβλήματα από την οικονομική κρίση, όπως εμφανής είναι η δυσάρεστη θέση που βρίσκονται οι επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο αλλά θα ήταν καλύτερρα να αναφέρονται στα αίτια της κρίσης που ξεκίνησαν  από το 2010 όταν στην εξουσία ήταν οι εκλεκτοί τους κυβερνήτες και όχι όλα να αποδίδονται στη σημερινή κυβέρνηση. Και οι δύο πρόεδροι είναι νέοι συνδικαλιστές και  δεν έχουν το δικαίωμα να μεροληπτούν κρύβοντας επιμελώς την πολιτική ιστορία και να μην επηρεάζονται από τη γοητεία  των μικροφώνων που τις περισσότερες φορές τους προκαλούν να δηλώνουν αλληλοσυγκρουόμενες σκέψεις.

Με την ευκαιρία να πούμε την άποψη μας για την αποστολή  τοπικών προϊόντων στη Κρήτη για την προβολή τους σε έκθεση που θα γίνει στο νησί. Η παρουσία των τοπικών προϊόντων ως «τσόντα» σε μια αξιόλογη δραστηριότητα των κρητικών φορέων δεν νομίζουμε ότι είναι στα θετικά της Ομοσπονδίας. Θα ήταν καλύτερο και πλέον αποδοτικό για την περιοχή να προσπαθούσαν μέσα από συνεργασίες με τους αρμόδιους φορείς των υπουργείων να δημιουργήσουν νόμιμες εκθέσεις και συνεργασίες με ξένους φορείς ώστε να γίνεται άμεσα η προώθηση των προϊόντων μας.

Ας πάρουν παράδειγμα από τη γειτονική Ξάνθη που το τοπικό επιμελητήριο και οι φορείς προπαγάνδισαν και προώθησαν τα γλυκά τους σε όλο το κόσμο ενώ οι γνωστές καριόκες Ξάνθης θα είναι επιλεγμένο προϊόν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Δράση ουσίας και όχι επικοινωνιακά παιγνίδια για αντιπολιτευτικούς λόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x