ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κομοτηνή βγαίνει δειλά δειλά από τη μιζέρια της

fonirodopis.gr

ΔΚΕΠΠΑΚ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Για πρώτη φορά ίσως την τελευταία εικοσαετία οι εκδηλώσεις της αποκριάς παρουσίασαν τόση μεγάλη επιτυχία τόσο από την μαζικότητα των συμμετεχόντων όσο και με την παρουσία του λαού. Αυτό που θα έπρεπε να γίνει ώστε η Κομοτηνή να βγει από την αφάνεια και τη μιζέρια τα προηγούμενα χρόνια  το τόλμησε η σημερινή δημοτική Αρχή με πρωτεργάτιδα  την Νατάσα Λιβεριάδου που μόχθησε να οργανώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τώρα αισθάνεται ευτυχισμένη για την τεράστια επιτυχία της.

Μπήκαν πλέον οι βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη του πολιτιστικού κινήματος μεταξύ των μαθητών, των συλλόγων αλλά και των απλών πολιτών που από τώρα θα πρέπει να ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει να αναδειχτούν επιπλέον παραδοσιακά έθιμα που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά ώστε να αναδειχθεί και η ιστορία του τόπου.

Συγχαρητήρια λοιπόν ακόμη μια φορά στον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και στην πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου για ότι έγινε ώστε η Κομοτηνή να μην χαρακτηρίζεται από τους διάφορους αντιπολιτευόμενους ως μια μιζερούπολη. Θα πρέπει και οι πολίτες να συσπειρωθούν γύρω από τη δημοτική Αρχή ώστε μέσα από την εθελοντική  παρουσία να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ