ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παραδικαστικό κύκλωμα στη Θράκη καλύπτει παραβατικές ενέργειες!!!

fonirodopis.gr

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μας το πλέον επίσημο έγγραφο που αναφέρει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στην Κομοτηνή που καλύπτει παραβατικές ενέργειες πολιτών ακόμη και σε επίπεδο Εφετείου Θράκης

Επί τόσα χρόνια η εφημερίδα μας ασχολείται με την πιθανή ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στα δικαστήρια Κομοτηνής εξαιτίας κάποιων τρανταχτών περιπτώσεων απονομής Δικαιοσύνης με προκλητικές μεθοδεύσεις και ανάλογες δικαστικές αποφάσεις. Δεν μπορέσαμε ποτέ να δικαιολογήσουμε πως είναι δυνατόν κάποιοι δικαστές να κλείνουν τα μάτια και να απαξιώνουν ατράνταχτα στοιχεία για τις κομπίνες που γίνονταν και έμπαιναν στο αρχείο με τη μόνιμη δικαιολογία της ύπαρξης του άρθρου 43 ΚΠΔ.

Δηλαδή, κάποιος εισαγγελέας πριν μερικά χρόνια με μεροληπτικό τρόπο και με τη χρησιμοποίηση ψευδών  στοιχείων κάλυψε μεγάλη απάτη παραβλέποντας τα δεκάδες γνήσια έγγραφα για να ακολουθήσει τις ημέρες μας άλλος εισαγγελέας που μετά από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης ασχολήθηκε με την υπόθεση αλλά παρέβλεψε  ακόμη και την ομολογία του καταχραστή για παράνομη  διαχείριση χρημάτων και έθεσε την υπόθεση ακόμη μια φορά στο αρχείο.

Λέγαμε για την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στα δικαστήρια Κομοτηνής και θέλοντας να μας τιμωρήσουν για τις αναφορές μας αυτές μας πίεσαν να αποκαλύψουμε πιθανές χρηματικές συναλλαγές μεταξύ δικαστών και καταχραστών. Κατά την τελευταία επιθεώρηση που έγινε με πρωτοβουλία της επιθεώρησης των δικαστηρίων υπήρξε πίεση εκ μέρους του εφέτη ανακριτή να αναφερθούμε σε περίπτωση ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος και φυσικά η απάντηση μας τότε ήταν ότι για μας παραδικαστικό κύκλωμα δεν σημαίνει απαραίτητα άμεση χρηματική δοσοληψία αλλά εξαιτίας μεροληπτικών συμπεριφορών και αποφάσεων κάποιων δικαστών απαλλάσσονται οι ένοχοι από τις ευθύνες τους για οικονομικά εγκλήματα. Η πράξη αυτή δεν σημαίνει αυτόματα και συνεργασία για άλλους σκοπούς.

Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μας το πλέον επίσημο έγγραφο που αναφέρει την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος στην Κομοτηνή που καλύπτει παραβατικές ενέργειες πολιτών ακόμη και σε επίπεδο Εφετείου Θράκης ενώ ακολουθώντας την συμβουλή δικαστικού παράγοντα κατά τη διάρκεια επιθεώρησης θα κατατεθεί μήνυση κατά εισαγγελέα για  πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ