ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TΟΥΡΚΙΑ

Τσαβούσογλου: Ξεφτίλισε την Ελλάδα και ζήτησε ανταλλάγματα για τη Θράκη!

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΡΑΚΗΣ

Χαρακτήρισε τη μειονότητα «τουρκική» – Αναγνώρισε και νομιμοποίησε τους ψευδομουφτήδες – Τον «προσκύνησαν» και οι μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης, οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί του (ως τι άραγε;) – Την ίδια ώρα το ΥΠΕΞ και ο αμήχανος Κοτζιάς περιορίστηκαν σε χαμόγελα και δεν προέβησαν ούτε στο απαραίτητο διάβημα

Σε απίστευτες προκλήσεις εις βάρος της Ελλάδας προέβη ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή (4/3) στην Αθήνα στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης προκειμένου να συζητήσει με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, την διαχείριση του προσφυγικού.

Η συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας 7/3 αλλά και του Ανωτάτου Συμβουλίου Υψηλής Συνεργασίας που θα συγκληθεί την Τρίτη 8/3 στη Σμύρνη για το κρίσιμο ζήτημα, περιλάμβανε και συζητήσεις που αφορούν στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών, όπως δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τετ-α-τετ των δύο υπουργών.

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - TWITTER

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Διμερείς σχέσεις που αν λάβουμε υπόψη τις συναντήσεις που πραγματοποίησε αργότερα ο Τούρκος ΥΠΕΞ αφορούσαν και τη Θράκη, για την οποία σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσαβούσογλου ζήτησε ανταλλάγματα προκειμένου η Τουρκία να ανταποκριθεί στα αιτήματα της Ελλάδας αλλά και της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Λίγη ώρα λοιπόν αργότερα αφού ο κ. Κοτζιάς δήλωνε στη συνέντευξη Τύπου πως «είμαστε υπέρ της ανάπτυξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στην καλή γειτονία και του διεθνούς δικαίου στο βαθμό που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα» ο Τούρκος ομόλογος του πραγματοποιούσε συναντήσεις στην τουρκική Πρεσβεία της Αθήνας με τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε αντίστοιχα, τους οποίους και νομιμοποίησε εντός της Ελλάδας αγνοώντας επιδεικτικά τους νόμιμους Μουφτήδες της ελληνικής Πολιτείας.

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΕΡΗΦ

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

Εκτός από τους ψευδομουφτήδες όμως, ο κ. Τσαβούσογλου συναντήθηκε και με τους μειονοτικούς βουλευτές της Θράκης και συγκεκριμένα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ καθώς και με τον βουλευτή του Ποταμιού, Ιλχάν Αχμέτ. Οι κύριοι αυτοί οι οποίοι εκλέγονται ως Έλληνες πολίτες στο ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει σίγουρα να δώσουν εξηγήσεις όσον αφορά, καταρχάς, την ιδιότητα με την οποία συναντήθηκαν με τον Τούρκο ΥΠΕΞ αλλά κυρίως, για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν μαζί του.

Αξιοσημείωτο δε του θράσους και της άνευ πλέον ορίων προκλητικότητας της τουρκικής διπλωματίας είναι ότι οι αξιώσεις της γείτονος καθίστανται πλέον σαφείς με ολοφάνερο τρόπο και όχι υπό καθεστώς μυστικότητας όπως συνηθίζονταν, έστω και για τα προσχήματα, μέχρι σήμερα. Όλες οι παραπάνω συναντήσεις δημοσιοποιήθηκαν στο ευρύ κοινό από τον ίδιο τον κ. Τσαβούσογλου μέσω του λογαριασμού του που διαθέτει στο twitter ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «τουρκική» καταστρατηγώντας τη Συνθήκη της Λωζάννης και ως εκ τούτου το διεθνές δίκαιο το οποίο ο Έλληνας ομόλογος του επικαλούνταν μόλις πριν λίγη ώρα.

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Για όλα αυτά φυσικά, απάντηση δεν ήρθε ποτέ από το ελληνικό ΥΠΕΞ και τον Νίκο Κοτζιά ούτε καν μέσω ενός απλού διαβήματος. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα ανταλλάγματα που ζήτησε η Τουρκία για τη Θράκη, προκειμένου να ανταποκριθεί στο προσφυγικό, να περιορίζονται μόνο στην εκλογή μουφτήδων. Όπως και να έχει, σύντομα θα μάθουμε το παρασκήνιο των συναντήσεων και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς.

ΚΟΤΖΙΑΣ - ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

Θέμα «γκρίζων ζωνών» και δικαιώματος διάσωσης της Άγκυρας σε όλο το Αιγαίο έβαλε ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Οι διαθέσεις πάντως του Τούρκου ΥΠΕΞ φάνηκαν νωρίτερα όταν στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Νίκο Κότζια έθεσε θέμα «γκρίζων ζωνών» και δικαίωματος διάσωσης της Άγκυρας σε όλο το Αιγαίο. Σε ερώτηση για το πώς συμβάλει η Τουρκία στην βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα όταν πραγματοποιεί παραβιάσεις ακόμη και στην ζώνη των 6ΝΜ, ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι η κάθε πλευρά έχει τα δικά της νομικά επιχειρήματα. Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο συμβάν της Κινάρου και την συντριβή του ελικοπτέρου Αgusta Bell του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, και την έκδοση τουρκικής ΝΟΤΑΜ τόνισε ότι τα ζητήματα τα οποία έχουν ανθρωπιστική διάσταση δεν θα πρέπει να συγχέονται με νομικά και πολιτικά ζητήματα. «Ποιο είναι το δικό σου νησί; Ποιο είναι το δικό μου νησί; Δεν θέτουμε τέτοια θέματα όταν πρόκειται για θέματα διάσωσης εκεί, Δεν θέτουμε τέτοια θέματα και νομίζω ότι πρέπει πολύ καλά να ξεχωρίσουμε την ανθρώπινη από την πολιτική διάσταση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις συνομιλίες μας» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της τουρκικής διπλωματίας.

Σε σχέση πάντως με τη δήλωση αυτή του Τούρκου ΥΠΕΞ και τη χλιαρή αντίδραση του κ. Κοτζιά, η κατ’ αρχήν εξήγηση είναι πως η μετάφραση των δηλώσεων του κ. Τσαβούσογλου δεν έγινε «λέξη προς λέξη».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛ. ΓΛΕΡΙΔΗΣ

Διαφήμιση
1 Σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
απλός πολίτης
απλός πολίτης
5 έτη πριν

Είναι απίστευτη η διαχρονική διπλωματική αδυναμία της Ελλάδας να αντιδράσει κατά πως πρέπει στις τουρκικές προκλήσεις, αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο, πάει πίσω στο χρόνο και πιστεύω κατά την προσωπική μου άποψη πως φτάνει στο 1974 τουλάχιστον! Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει, στο νέο κόσμο και στο νέο διεθνές περιβάλλον που δημιουργείται στις μέρες μας, αυτή η υποχωρητικότητα σε παράλογες αξιώσεις τους έχει ανοίξει πια για τα καλά την όρεξη των γειτόνων και πρέπει αυτό να αλλάξει!

TΟΥΡΚΙΑ

Τουρκικές απειλές σε Ελλάδα και Κύπρο: «Θα απαντήσουμε αν παραβιάσετε την υφαλοκρηπίδα μας»

Με ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ απειλεί ευθέως Ελλάδα και Κύπρο με απάντηση στο πεδίο εάν η Λευκωσία ξεκινήσει νέα γεώτρηση τον Νοέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Απάντηση και στο πεδίο αν η Λευκωσία ξεκινήσει νέα γεώτρηση τον Νοέμβριο, προαναγγέλει η Άγκυρα, τραβώντας το σχοινί στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Με ανακοίνωση του το Τουρκικό ΥΠΕΞ  απειλεί την Κύπρο με επέμβαση της Τουρκίας σε οποιαδήποτε ενέργεια για γεωτρήσεις αλλά ταυτόχρονα κατηγορεί Ελλάδα και Κύπρο για προκλητικές ενέργειες και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, για «βήματα που αυξάνουν την ένταση στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Τουρκικό ΥΠΕΞ μέσω του Τανζού Μπιλγκίτς (εκπρόσωπος του υπουργείου), αναφέρει τα εξής:

«Τόσο η Ελλάδα όσο και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (σ.σ Κυπριακή Δημοκρατία) κάνουν βήματα που αυξάνουν την ένταση στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο . Οι προσπάθειες αποστολής ερευνητικών πλοίων στην υφαλοκρηπίδα μας στη Μεσόγειο συνεχίζονται. Απαντάμε σε αυτές τις προκλήσεις τόσο στο πεδίο όσο και στο τραπέζι και δεν επιτρέπουμε ποτέ την παραβίαση των δικαιωμάτων μας. Η ελληνοκυπριακή πλευρά ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέα γεώτρηση τον Νοέμβριο. Εάν συμβεί αυτό εμείς ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις απαραίτητες απαντήσεις σε τέτοιες προκλήσεις προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία βγάζει ξανά το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Σύμφωνα με τη Ναυτική Οδηγία που εξέδωσε η Τουρκία, το Oruc Reis, μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν, «Αταμάν» και «Τζενγκίζ Χαν», θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες έως και τις 21 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα NAVTEX που εκδόθηκε πριν από λίγο από τον υδρογραφικό σταθμό της Αττάλειας, η Άγκυρα ανακοίνωσε την έξοδο του σεισμογραφικού σκάφους Ορούτς Ρέις σε θαλάσσιες περιοχές βόρεια της Κύπρου.

Σύμφωνα με τη Ναυτική Οδηγία που εξέδωσε η Τουρκία, το Oruc Reis, μαζί με τα πλοία που το συνοδεύουν, «Αταμάν» και «Τζενγκίζ Χαν», θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες έως και τις 21 Δεκεμβρίου.

Η NAVTEX

TURNHOS N/W : 0929/21 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 08-10-2021 19:31)TURNHOS N/W : 0929/21
MEDITERRANEAN SEA
1. SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUÇREİS, ATAMAN AND CENGİZHAN BETWEEN 08 OCT 21 AND 16 DEC 21 IN AREA BOUNDED BY;
36 03.17 N – 033 05.89 E
35 45.12 N – 033 07.21 E
35 48.48 N – 034 02.12 E
36 05.53 N – 034 00.36 E
6 NM BERTH REQUESTED.
2.CANCEL THIS MESSAGE 162101Z DEC 21.

H τουρκική NAVTEX έρχεται μία ημέρα μετά την υπερψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας, καθώς και την ολοκλήρωση της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης Κύπρου, Ελλάδος, Γαλλίας και Ιταλίας, στην Ανατολική Μεσόγειο με την ονομασία «Eunomia 2/2021».

Παράλληλα, τις προηγούμενες ημέρες η Τουρκία ενέτεινε τις προκλήσεις στην περιοχή, παρενοχλώντας κυπριακό ερευνητικό σκάφος που διεξήγε εργασίες μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η κυπριακή έκδοση της Καθημερινής, επικαλούμενη πηγές από το υπουργείο Αμύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, το σκάφος Nautical Geo, που πραγματοποιούσε εργασίες για τον αγωγό φυσικού aερίου EastMed σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, δέχθηκε την Κυριακή παρενοχλήσεις από τουρκικά πλοία που παράνομα κινούνταν στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TΟΥΡΚΙΑ

Οργή στην Τουρκία για τη φωτογραφία Χαρδαλιά στις Οινούσσες

Τα τουρκικά ΜΜΕ φτάνουν μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζουν τις Οινούσσες «κατεχόμενο τουρκικό έδαφος» ενώ εγκαλούν τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για τις «πόζες με φόντο τη Σμύρνη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οργή επικρατεί στον τουρκικό Τύπο για τη φωτογραφία του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά με φόντο τα τουρκικά παράλια.

Μάλιστα, οι τουρκικές εφημερίδες φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν «κατεχόμενο τουρκικό έδαφος» τις Οινούσσες, δείχνοντας μεγάλη ενόχληση για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά στο νησί, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του σε νησιά του Αιγαίου για την άσκηση Παρμενίων.

«Η Ελλάδα έκανε άσκηση στο υπό κατοχή νησί μας», αναφέρει ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu, σχολιάζοντας πως ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς «πόζαρε με τη Σμύρνη να φαίνεται στο βάθος».

Πόζες με φόντο τη Σμύρνη

Σε ανάλογο παραλήρημα και η Γενί Σαφάκ, που μιλάει για επιστροφή της Ελλάδας σε προκλήσεις και «άσκηση κάτω από τη μύτη της Τουρκίας» εγκαλώντας τον Έλληνα υφυπουργό Άμυνας για «πόζες με φόντο τη Σμύρνη».

Ξανά θέμα κυριαρχίας

Επισημαίνεται ότι ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε πρόσφατα στα ακριτικό επιτηρητικό φυλάκιο των Οινουσσών, στο πλαίσιο παρακολούθησης δραστηριοτήτων της εθνικής διακλαδικής άσκησης μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 21». Ο ίδιος φωτογραφήθηκε με αξιωματικούς και οπλίτες, έχοντας μπροστά τους την ελληνική σημαία.

Tα προκλητικά τουρκικά δημοσιεύματα φιλοξενούν δηλώσεις του πρώην Γραμματέα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, Συνταγματάρχη ε.α., Ουμίτ Γιαλίμ ο οποίος υποστήριξε πως : «η Ελλάδα εξακολουθεί να αγνοεί το διεθνές δίκαιο στο Αιγαίο Πέλαγος και το καθεστώς αποστρατικοποίησης» που -σύμφωνα με τον ίδιο- προβλέπονται με διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως η χώρα μας «δεν έχει την κυριαρχία αυτών των νησιών, αλλά μόνο το δικαίωμα χρήσης τους». Θέση που εξέφρασε και επίσημα πρόσφατα στον ΟΗΕ η Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TΟΥΡΚΙΑ

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου

Έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης Ερντογάν, που περιμένει να δει με ποιους θα συναντηθεί στην Αθήνα ο Εκρέμ Ιμάμογλου και τι μηνύματα θα σταλούν

Δημοσιεύθηκε

στις

Στραμμένο στην επίσκεψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Αθήνα, είναι το ενδιαφέρον της τουρκικής κυβέρνησης, περιμένοντας να δει με ποιους θα συναντηθεί και τι μηνύματα θα σταλούν.

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα, την Τρίτη και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Σκάι. Αναμένεται να βρεθεί στο δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας ανταποδίδοντας έτσι την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Πόλη ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα τότε, ο Ιμάμογλου απέδειξε τις θερμές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο δημάρχους, ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη να επισκεφθούν από κοινού τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, κάτι που είχε να πράξει δήμαρχος πάνω από 20 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 ώρες πριν

Ροδόπη: Αλλοδαπός μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες

ΡΟΔΟΠΗ3 ώρες πριν

Ροδόπη: Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό

ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες πριν

Χανιά: Επέστρεψε 40 ευρώ σε μπάρμαν μετά από 10 χρόνια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ4 ώρες πριν

Διαδικτυακό σεμινάριο μηχανικών για τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου στην ΑΜΘ

ΞΑΝΘΗ4 ώρες πριν

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στο προαύλιο του σχολείου

ΡΟΔΟΠΗ5 ώρες πριν

Εντυπωσιασμένη η Ρένα Δούρου από το Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ7 ώρες πριν

Αποποίηση ευθυνών από Γκαράνη για τη διαχείριση των αδέσποτων

YΓΕΙΑ8 ώρες πριν

Κορωνοϊός: 86 κρούσματα στη Ροδόπη

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ10 ώρες πριν

Με 2,1 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί η ΠΑΜΘ την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες πριν

Ρένα Δούρου: «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή φτώχεια οι πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες πριν

Έκκληση Δούρου σε υγειονομικούς: «Εμβολιαστείτε, μη γίνεστε εργαλείο της κυβέρνησης»

ΕΒΡΟΣ1 ημέρα πριν

Σε λειτουργία το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης στον Έβρο

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Βίντεο – Κομοτηνή: Σκυλί σφαδάζει από δηλητηρίαση από φόλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Η φωτογραφία που εξόργισε: Ο Μπογδάνος καταθέτει στεφάνι στο Βίτσι με βασιλόφρονες και Χρυσή Αυγή

ΕΛΛΑΔΑ2 εβδομάδες πριν

Πύργος: Δικογραφία για την 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 εβδομάδες πριν

Ιλχάν Αχμέτ: «Έργο μεγάλης σημασίας η νέα γέφυρα στους Κήπους Έβρου»

ΒΟΥΛΗ2 εβδομάδες πριν

Διαγραφή Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ μετά το θερμό επεισόδιο με Δένδια

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ3 εβδομάδες πριν

Καταγγελίες Μουμίν για προσπάθεια υπονόμευσης του Φεστιβάλ Ειρήνης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Πτυχία σε 149 νέους Αστυφύλακες στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής επέδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x