ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ένοπλοι Τούρκοι στη Θράκη τρομοκρατούν και εκφοβίζουν πολίτες

Οι ένοπλοι είναι Τούρκοι υπήκοοι και φέρεται να αποτελούν την προσωπική ασφάλεια μεγάλου οικονομικού παράγοντα της μειονότητας – Ενήμερη για την παρουσία και την παράνομη οπλοφορία

fonirodopis.gr

Οι ένοπλοι είναι Τούρκοι υπήκοοι και φέρεται να αποτελούν την προσωπική ασφάλεια μεγάλου οικονομικού παράγοντα της μειονότητας – Ενήμερη για την παρουσία και την παράνομη οπλοφορία τους η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης – Περίεργο περιστατικό με διανομέα φαγητού στην Κομοτηνή

Ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν ένας υπάλληλος – διανομέας φαγητού και ένας ένοπλος έλαβε πρόσφατα χώρα έξω από τα γραφεία τουρκόφωνης εφημερίδας στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στη ΦΩΝΗ, ο διανομέας φαγητού προσεγγίζοντας την είσοδο της πολυκατοικίας, στην οποία συστεγάζονται και τα γραφεία της τουρκόφωνης εφημερίδας, εμποδίστηκε να εισέλθει σε αυτήν από έναν άγνωστο άντρα, που μιλούσε τούρκικα και ο οποίος δεν δίστασε να επιδείξει στον διανομέα το όπλο που φέρεται να είχε μαζί του με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραπεί έντρομος σε φυγή.

Αστυνομικές πηγές που ρωτήθηκαν για το περιστατικό αυτό επιβεβαίωσαν το αληθές του όμως αυτό που μας αποκάλυψαν προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, όσον αφορά κυρίως τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, όπως μας μετέφεραν, ο ένοπλος αυτός άνδρας ανήκει στην προσωπική ασφάλεια μεγάλου οικονομικού παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος σε κάθε επίσκεψη του στην περιοχή συνοδεύεται από ιδιωτικούς ένοπλους σωματοφύλακες που έχουν τουρκική υπηκοότητα.

Για την παρουσία τους μάλιστα στην περιοχή ενήμερη είναι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, η οποία όμως δεν λαμβάνει κανένα μέτρο προκειμένου να περιορίσει την παράνομη αυτή δράση καθώς βάσει νόμου απαγορεύεται ρητά σε οποιονδήποτε ξένο υπήκοο να οπλοφορεί εντός της ελληνικής επικράτειας.

Οι Τούρκοι ένοπλοι σωματοφύλακες λειτουργούν ανεξέλεγκτοι, εκτός ορίων του νόμου, και αν λάβουμε υπόψη την ευκολία με την οποία επέδειξε ένας εξ αυτών το όπλο του σε έναν απλό διανομέα φαγητού, τότε δεν θέλουμε να διανοηθούμε για το τι είναι ικανοί να πράξουν σε άλλες περιπτώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Θράκη, εντός της ελληνικής επικράτειας, ανυποψίαστοι Έλληνες πολίτες τρομοκρατούνται και εκφοβίζονται υπό την απειλή όπλου από ένοπλους Τούρκους. Την ίδια ώρα η ελληνική Πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές παρακολουθώντας απλά αμήχανες αδυνατούν να επιβάλλουν την τάξη και να εδραιώσουν το κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους πολίτες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛ. ΓΛΕΡΙΔΗΣ

24/2/2016 – 23:40 (upd)

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

  1. Avatar

    Κατερίνα

    26 Φεβρουαρίου 2016 at 07:50

    Όσοι κατοικούμε εκτός Θράκης, γνωρίζοντας μόνο την δραματική ιστορία της, αδυνατούμε να πιστέψουμε τα όσα γράφονται και μαθαίνουμε για τις δράσεις του Τουρκικού προξενείου στην ελληνική επικράτεια της Θράκης, της Μουφτείας και των Τούρκων επιχειρηματιών που εκμεταλλευόμενοι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ασκούν πολιτική υπέρ των αναθεωρητικών προθέσεων της Τουρκίας στην περιοχή (αλλαγή συνόρων). Τώρα μαθαίνουμε ότι Τούρκοι ένοπλοι τρομοκρατούν Έλληνες με την ανοχή των ελληνικών αρχών! Προσωπικά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο αφήνοντας τη Θράκη στο έλεος μόνο της αντίστασης της τοπικής κοινωνίας δίχως την πρόνοια της Πολιτείας στο μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα που έχει ήδη προκύψει στην Θράκη. Ακόμα και η πλέον κακόβουλη ελληνική κυβέρνηση, όφειλε και οφείλει ειδική στρατηγική αποτροπής μειονοτικών διεκδικήσεων στην περιοχή. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως να με βρείτε στο fb και να στέλνετε απευθείας τις ενημερώσεις σας, καθώς και στο προσωπικό μας email. Πάντα κοντά σας…

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ