ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχίζουν να τα κονομάνε

fonirodopis.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η μεγάλη κομπίνα που εκμεταλλεύτηκε ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και το δημόσιο χρήμα γίνονταν πάντα από κορυφαία στελέχη των κομμάτων που με το πρόσχημα ότι υπήρχε ανάγκη απόκτησης  γραμματικών γνώσεων από διάφορες ομάδες του πληθυσμού ή  επαγγελματικής εμπειρίας ροκάνιζαν στην ουσία το δημόσιο χρήμα.

Να θυμηθούμε το περιβόητο πρόγραμμα εκπαίδευσης εργαζομένων από ΚΕΚ συμφερόντων του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ανωμερίτη, ύψους 2,5 δις δραχμών, στο οποίο συμμετείχε και ο δικός μας μέγας συνδικαλιστής – τρωκτικό με 120 εκ., τη δράση της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ που φάνηκε ότι με προγράμματα  κέρδισαν 2,5 εκ. ευρώ και άλλα πολλά.

Φαίνεται όμως ότι η εμπειρία που απέκτησαν οι μεγάλοι πολιτικοί μας  δεν μένει ανεκμετάλλευτη αφού όπως μαθαίνουμε στα σκαριά βρίσκεται ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με μαθητές κάποιους ερυθρόδερμους που έχουν ανάγκη απόκτησης εμπειριών.

Κάποιος έξυπνος συνεργάτης ήδη συγκεντρώνει ταυτότητες ανθρώπων της συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας λέγοντας ότι θα εκπαιδευτούν  με κάποιο πρόγραμμα και φυσικά θα πάρουν κάποιο χαρτζιλίκι. Μάθαμε ότι το πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιήσει κάποιος  πολύ έξυπνος από την Αθήνα που έχει παράρτημα στην Κομοτηνή άλλα η ιδέα είναι κάποιου παλιού κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ που  έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολιτική του κινήματος στην εκπαίδευση και στα επιχειρηματικά προγράμματα. Διαπιστώνεται ακόμη μια φορά ότι στο ροκάνισμα είναι μια διαχρονική πρακτική που δεν έχει χρώμα και ανάλογη ιδεολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ