ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βροντερό «όχι» κατά του Ασφαλιστικού από τις Σάπες Ροδόπης

fonirodopis.gr

ΣΑΠΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Στο 100% η συμμετοχή των επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα και κράτησαν κλειστά τα καταστήματα τους

Πρωτοφανής για τα ιστορικά δεδομένα των Σαπών η συμμετοχή των επαγγελματιών στην σημερινή πανελλαδική απεργία ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Η συμμετοχή η οποία ήταν μαζική και άγγιξε το 100% καταδεικνύει και την αγωνία των κατοίκων της περιοχής για το μέλλον.

ΣΑΠΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε μπροστά στο Δημαρχείο παρέστησαν δημόσιοι υπάλληλοι, μαθητές, καθηγητές και αγρότες. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών, Ηλίας Σταυρίδης, ο οποίος διάβασε το μήνυμα της ΓΕΣΕΒΕ ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Σαπών με κατάληξη το Δημαρχείο όπου εκεί επιδόθηκε ψήφισμα στον Δήμαρχο, Γιάννη Σταυρίδη, από τον Πρόεδρο Νίκο Ευκαρπίδη και μέλη του ΔΣ.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος δια του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συνεργατών του έδωσε δυναμικό παρών στην κινητοποίηση δηλώνοντας ταυτόχρονα την στήριξη του Δήμου στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας που επιδιώκει να διατηρήσει το δικαίωμα στην ελπίδα και το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ