ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

N. Παππάς: «Ας μη κάνουν όνειρα ο Γεωργιάδης και οι φίλοι του για τα κανάλια»

fonirodopis.gr

ΠΑΠΠΑΣ

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Αναλυτικά, δήλωσε:

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση.

Αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις;

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

Σημειώνεται ότι ο κ. Α. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι «διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών δεν θα γίνει, γιατί η ΝΔ δεν θα επιτρέψει συγκρότηση Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) εάν δεν αλλάξει ο νόμος για να πάει όλη η διαδικασία στο ΕΣΡ. Αυτή η διαδικασία δεν θα προχωρήσει»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ