ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Αφαίρεσαν από Κομοτηναίο την ελληνική ιθαγένεια για άγνωστους λόγους!

fonirodopis.gr

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Τα πάθη του Χριστού πέρασε και εξακολουθεί να περνάει ένας Κομοτηναίος που εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια την οποία έχασε χωρίς να ξέρει και ο ίδιος για ποια συγκεκριμένη παράνομη πράξη. Ο άνθρωπος δημιούργησε στην Ελλάδα οικογένεια και απέκτησε τρία παιδιά και στη συνέχεια μετανάστευσε στην μακρινή Αυστραλία, εργάστηκε και πήρε την σύνταξη του οπότε θεώρησε καλό να γυρίσει στην πατρίδα του.

Εδώ ξαφνικά ένιωσε τον ουρανό να πέφτει στο κεφάλι του όταν σε μια επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία ενημερώθηκε ότι πλέον δεν είναι Έλληνας αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες θεώρησαν καλό να αφαιρέσουν την ιθαγένεια του. Ο συμπολίτης κλαίει και οδύρεται, δηλώνει ότι ποτέ δεν είχε αντεθνική δράση, ποτέ δεν πήγε σε χώρες που έχουν προβλήματα με την Ελλάδα, δείχνει απελπισμένος το βιβλιάριο του στρατού, την αστυνομική του ταυτότητα και όλα τα στοιχεία που δικαιολογούν την απόλυτη νομιμότητα του.

Σε κάθε επίσκεψη του σε αρμόδιες υπηρεσίες αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα αφού κανένας δεν μπορεί να δώσει μια αξιόπιστη λύση ενώ εντύπωση προκάλεσε η πρόταση υπαλλήλου που πρότεινε στον  απελπισμένο συμπολίτη μας μια πολύ αξιόπιστη πρόταση που στο παρελθόν βλέπαμε σε καθημερινή βάση. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον συμβούλεψαν να χωρίσει τη γυναίκα του, να αποποιηθεί τα παιδιά του και να παντρευτεί μια ντόπια Ελληνίδα ώστε στη συνέχεια να πάρει την Ελληνική ιθαγένεια!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x