ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποτυχία Μέτιου η προώθηση Μητσοτάκη στη Ροδόπη

fonirodopis.gr

ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΜΕΤΙΟΣ

Τελικά δεν γνωρίζουμε αν ο υποστηρικτής του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Ροδόπης αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών στο νομό. Ο φιλόδοξος υπάλληλος της περιφερειακής ενότητας πίστευε ότι έχει το πολιτικό ανάστημα να επηρεάσει τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους και να πάρει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους ο εκλεκτός  του υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος του αλλά όπως απεδείχθη η προσπάθεια που έκανε και με δηλώσεις της τελευταίας στιγμής δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι γνωστό ότι ο Μέτιος λόγω πολιτικής αντιπαλότητας με τον ισχυρό άνδρα της «γαλάζιας» παράταξης Στυλιανίδη επιδιώκει να στήσει ένα νέο προφίλ για τον ίδιο για την εξυπηρέτηση των μελλοντικών του φιλοδοξιών. Φάνηκε όμως ότι παρά τη συστράτευση όλων των ακροδεξιών στοιχείων της δεξιάς παράταξης και των συνοδοιπόρων τους δεν κατάφεραν να πετύχουν των σκοπών τους.

Φάνηκε ακόμη μια φορά ότι οι καρέκλες της εξουσίας δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία όταν πάνω τους κάθονται άνθρωποι που δεν έχουν την ανάλογη πολιτική βαρύτητα ώστε να διαμορφώνουν συνειδήσεις και ανάλογες καταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ