ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φασισμός εναντίον προσφύγων από στέλεχος της ΝΟΔΕ Ροδόπης

fonirodopis.gr

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος σοβαρός πολίτης την συγγραφική προσπάθεια του γιατρού της ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα εσωτερικά του φασιστικά απωθημένα; Θέλησε να εκφραστεί με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο για το δράμα των προσφύγων και να προσθέσει και αυτός με τη σειρά του την πρόταση για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της χώρας μόνο που δεν ξεκαθάρισε πως θέλει να γίνει η φύλαξη αυτή.

Με  συρματόπλεγμα στη θάλασσα, με κανονιοφόρους που θα χτυπούσαν αλύπητα παιδιά, γέροντες, γυναίκες και άνδρες, με καρχαρίες που θα μετέφερε η χώρα μας στην περιοχή των συνόρων, με πολυβολεία που θα έστηνε ο στρατός στις ακτές των νησιών που θα απαγόρευαν τους  εξαθλιωμένους πρόσφυγες να ζήσουν ελεύθεροι;

Ο άνθρωπος, στέλεχος του  προέδρου της ΝΟΔΕ Μορφακίδη και μάλιστα γιατρός ξέχασε ότι έδωσε και έναν όρκο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και δείχνει τα απάνθρωπα αισθήματα του. Όταν ολόκληρη η Ευρώπη δέχεται με αισθήματα αλληλεγγύης τους πρόσφυγες ενός άδικου πολέμου είναι άδικο για την Ελλάδα που έδειξε σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει αλληλεγγύη να υπάρχουν φωνές ανθρώπων με παρόμοιες ιδέες και μάλιστα επιστημόνων.

Ο άνθρωπος βρέθηκε και στον περίγυρο του Άδωνη Γεωργιάδη και είναι από τα σκληρά του στελέχη με ότι αυτό συνεπάγεται για την ιδεολογία και του σκληρού δεξιού Άδωνη. Θα ήταν ασφαλώς χρήσιμο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ να ξεκαθαρίσει τη θέση του αν στην οργάνωση του υπάρχουν  στελέχη που υπερασπίζονται τις αρχές της Χρυσής Αυγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ