ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κοτζιάς συναντάται με τους Αλβανούς των Σκοπίων

fonirodopis.gr

ΚΟΤΖΙΑΣ

Ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί και θα έχει γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος της πΓΔΜ DUI Ali Ahmeti, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα με τους αντιπροέδρους της κυβέρνησης των Σκοπίων Musa Xhaferi και Fatmir Besimi

Μετά τις συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Nikola Poposki ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα περί τα τέλη Δεκεμβρίου, στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκονται σήμερα κορυφαία στελέχη του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος της πΓΔΜ για συζητήσεις με τον Νίκο Κοτζιά.

Οι συζητήσεις που θα έχει ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας με τους κυρίους Ahmeti, Xhaferi και Besimi στο υπουργείο Εξωτερικών αποκτούν μεγάλη σημασία καθώς πραγματοποιούνται μία εβδομάδα πριν τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης στην FYROM η οποία θα αναλάβει την διεξαγωγή εκλογών στα Σκόπια στις 24 Απριλίου.

Η συνάντηση του κ. Κοτζιά οι επικεφαλής του με τον πρόεδρο του DUI, του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος της πΓΔΜ, liAhmeti, ο οποίος συνοδεύεται από τους αντιπροέδρους της κυβέρνησης των Σκοπίων Musa Xhaferi και Fatmir Besimi έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Μετά το πέρας της συνάντησης ο υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει γεύμα εργασίας στους Αλβανούς των Σκοπίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ