ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γη και ύδωρ στα πόδια των Ροταριανών προσφέρει ο Πετρίδης

fonirodopis.gr

ΡΟΤΑΡΥ

Φαίνεται πως ο δήμαρχος Πετρίδης νιώθει ιδιαίτερη ανησυχία από την φήμη που διαχέεται στη κοινωνία ότι κάποιοι Μασόνοι, Ρόταρυ και άλλες παραπλήσιες ιδεολογικά οργανώσεις άρχισαν μια τεράστια προσπάθεια να  διεισδύσουν  σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, καταρχήν με τη μέθοδο των δωρεών και των άλλων κινήσεων και στη συνέχεια με την ανάδειξη της πολιτικής τους θεωρίας που σκοπό θα έχει την κατάληψη του Δήμου, της Περιφέρειας και των άλλων  θεσμών στη πόλη.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μαθαίνουμε ότι πάρθηκε απόφαση να δοθεί χώρος στην κεντρική πλατεία για την τοποθέτηση βιβλιοθήκης  με βιβλία που θα διαθέτουν οι Ροταριανοί της Κομοτηνής. Πρωτάκουστο γεγονός αφού μια τέτοια κίνηση δείχνει την προθυμία του Πετρίδη και των συν αυτώ δημοτικών συμβούλων  να κερδίσουν την συμπάθεια των Ροταριανών.

Ας μη ξεχνούμε ότι πρόσφατα δώρισαν σταχτοδοχεία για  υπαίθριο κάπνισμα προκειμένου να μην βρωμάει η πόλη από τα αποτσίγαρα τη στιγμή που ο Κοτσάκης δημιούργησε τη Λέσχη Καπνιστών στο πρώην κτίριο  των Κομοτηναίων.

Ασφαλώς μια δωρεά βιβλίων είναι σημαντική κίνηση από κάθε φορέα όμως ας μη λησμονεί ο Δήμαρχος ότι υπάρχει και η δημοτική βιβλιοθήκη στην οποία θα μπορούσαν να απευθυνθούν οι λαμπροί δωρητές. Κατά τη συζήτηση υπήρξε μια αντίδραση από τον εκπρόσωπο  της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Φακιρίδη και τον εκπρόσωπο του «Σπάρτακου» Νεκτάριο Δαπέργολα που εκφράστηκαν με τα ανάλογα ιδεολογικά επιχειρήματα για την άστοχη ενέργεια του Πετρίδη ενώ από τη πλευρά της εκπροσώπου  του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε αντίδραση.

Περιμένουμε να δούμε σε ποιο σημείο της πλατείας θα  τοποθετηθεί η βιβλιοθήκη τω Ροταριανών για να εισηγηθούμε στη συνέχεια σε ποια άλλη πλευρά της κεντρικής πλατείας θα  δημιουργηθεί η βιβλιοθήκη των Μασόνων. Στη συνέχεια βέβαια θα έχει σειρά η οργάνωση των ΑΧΕΠΑΝΣ και μετά από αυτήν και η στοά των θυγατέρων της Πηνελόπης.

Ο μόνος φόβος που υπάρχει στην περίπτωση αυτή είναι μια πιθανή πρόταση κάποιων άλλων κομμάτων που θα θελήσουν να δωρίσουν βιβλία με τις δικές τους ιδεολογικές θέσεις. Έτσι θα δημιουργηθεί μια πόλη μεγάλου πολιτιστικού ενδιαφέροντος  που θα φαντάζει η ιστορία των Μασόνων και των υπόλοιπων οργανώσεων. Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς την πόλη σου.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ