ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ποιο λόγο ο Πετρίδης «καλύπτει» τον Κοτσάκη;

fonirodopis.gr

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΚΟΤΣΑΚΗΣ

Έπρεπε  να δεχτεί την  έντονη κριτική της  Φελίνας Καζάκου για να αντιδράσει επίσης με έντονο ύφος ο δήμαρχος Πετρίδης στην επίθεση που δέχτηκε για την απουσία  πληροφοριακού υλικού από την έκθεση που συμμετείχε και ο Δήμος Κομοτηνής και στην οποία απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και σοβαρότητα.

«Συμφωνώ», είπε, «με την παρατήρηση αλλά ξέχασα να χρησιμοποιήσω τα χιλιάδες προπαγανδιστικά φυλλάδια της διοίκησης του Δήμου από τον Κοτσάκη και την ίδια που παραγγέλθηκαν, πληρώθηκαν με χρήμα των δημοτών και κρύφτηκαν  στις αποθήκες του Δήμου ως άχρηστο υλικό».

Τι καλά θα ήταν αν κάποια στιγμή γίνονταν μια έντονη κριτική για τα τεράστια χρέη που άφησε ο Κοτσάκης στο Δήμο και στις δημοτικές επιχειρήσεις, γεγονότα για τα οποία ποτέ δεν έδωσε λόγο ο ευαίσθητος Πετρίδης.

Σήμερα, αν πιεστεί με έντονη διάθεση πιθανόν να εξομολογηθεί και να πει επιτέλους την αλήθεια για τα πεπραγμένα της διοίκησης Κοτσάκη και πόσα χρήματα εκλάπησαν από έμπειρους εξ Αθηνών συνεργάτες του από τον Δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις. Και να σκεφτεί ο κάθε πολίτης ότι τα λεφτά  ήταν των δημοτών κι όχι του Πετρίδη και φυσικά όσα κλάπηκαν δεν ήταν του Κοτσάκη.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ