ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επιλεκτική δικαιοσύνη από τους εισαγγελείς της Κομοτηνής

fonirodopis.gr

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ

Διαβάσαμε πριν λίγες μέρες ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε πολύ δυνατά στους υπεύθυνους για κάποιες παραβατικές ενέργειες στελέχους της ΔΕΥΑΚ  και σε εργολάβο που κατασκεύασε κάποια έργα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αδίκημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό αφού με  τη χαριστική ανάθεση εργολαβίας  πρόεκυψε βλάβη για την επιχείρηση περίπου 100.000 ευρώ.

Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πολύ καλά επέβαλε τις αυστηρές ποινές στους υπαίτιους. Άμεσα στο μυαλό μας ήρθε η περίπτωση  της απόλυτης απάτης γύρω από τις δημοπρασίες για αντιπλημμυρικά έργα και κλοπή δημόσιας περιουσίας  όπως διαπιστώθηκε και από τον έλεγχο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου.

Οι έρευνες της επιθεώρησης προκάλεσαν την παρέμβαση του ΓΕΔΔ κ. Ρακιτζή που απέστειλε σχετικό πόρισμα για απάτη πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ όμως το πόρισμα αυτό χάθηκε, όπως φαίνεται, στους διαδρόμους των δικαστηρίων. Πρόσφατα απεστάλη στους αρμόδιους Εισαγγελείς ακόμη μια φορά το πόρισμα για να διερευνηθεί πως αξιολογήθηκε από τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ