ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Νέες επιχειρηματικές κινήσεις από τον Λεβέντ Σαδίκ

fonirodopis.gr

ΣΑΔΙΚ

Το όνομα του Λεβέντ Σαδίκ το γνωρίζουν ελάχιστα οι περισσότεροι κάτοικοι της Κομοτηνής που δεν ασχολούνται με το εμπόριο αλλά στους αγρότες και μάλιστα στους βαμβακοπαραγωγούς το όνομα είναι γνωστό εξαιτίας της συνεργασίας που είχε με συνεταιριστικές οργανώσεις για την απορρόφηση των προϊόντων. Βέβαια η συνεργασία αυτή δημιούργησε και πονηρούς συνειρμούς για τη διακίνηση του χρήματος  στην Τουρκία από φιλόδοξους συνεταιριστές.

Η  τελευταία ανάμιξη του ονόματος του στην πολιτική σκηνή του τόπου και η προσπάθεια που έγινε ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δείχνει ότι θέλει κάποια στιγμή να ακολουθήσει το δρόμο του αποθανόντος πατέρα του, Αχμέτ Σαδίκ. Σήμερα επιχειρεί μια σοβαρή παρέμβαση στα οικονομικά πράγματα του νομού και της Θράκης με τη  συνεργασία που άρχισε με τους Συλλόγους των Καπνοπαραγωγών που  εκπροσωπούν περίπου 7.000 οικογένειες.

Η παρέμβαση του στην οικονομική ζωή του τόπου είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση αφού κοινωνικές παραγωγικές ομάδες βλέποντας την απουσία του ελληνικού Κράτους σε θέματα παραγωγής, τεχνογνωσίας και προώθησης των προϊόντων προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους και δρόμους για την καλυτέρευση των εισοδημάτων τους. Ο συνεταιρισμός είναι μια διαδικασία που δίνει κέρδη στα μέλη του αλλά χρειάζεται και η υποστήριξη από τους θεσμούς. Το θέμα είναι ότι η είσοδος του φιλόδοξου Λεβέντ  θα δημιουργήσει και άλλες συνθήκες στα πολιτικά δρώμενα.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ