ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδυνατεί να ελέγξει την κοινοβουλευτική του ομάδα ο Τσίπρας

fonirodopis.gr

ΤΣΙΠΡΑΣ

Δυστυχώς και στο ΣΥΡΙΖΑ τα λόγια τα μεγάλα ήταν στη λογική να  υπάρξει μια επικοινωνιακή τακτική για  το θεαθήναι. Μια από τις εξαγγελίες του αρμόδιου Υπουργού ήταν και ο περιορισμός της σπατάλης και οι προσπάθειες άρχισαν με τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τον περιορισμό των μετακλητών συμβούλων των Υπουργών.

Παρά τις σχετικές παραινέσεις από τον Τσίπρα φαίνεται ότι οι βουλευτές του δεν εννοούν να παραιτηθούν από τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τα άλλα προνόμια. Έτσι μόλις 5 άτομα της κοινοβουλευτικής του ομάδας άκουσαν τον αρχηγό και απαρνήθηκαν τα  αυτοκίνητα τους. Στο θέμα των μετακλητών συμβούλων η  ανακοίνωση ότι θα υπάρξει περιορισμός τους και θα μειωθεί ο αριθμός  κατά το ήμισυ φαίνεται ότι είναι κι αυτό μια μεγάλη φούσκα για επικοινωνιακούς λόγους αφού το μέτρο ζει και βασιλεύει και τα Υπουργεία γέμισαν από  νέους συμβούλους ασφαλώς περισσότερο  ικανούς να εφαρμόσουν τη νέα πολιτική.

Αλίμονο στον πρωθυπουργό που δεν μπορεί να επιβάλει μια πολιτική  απόφαση στους βουλευτές του σε μικρά θέματα. Τι θα γίνει άραγε σε μια πιο κρίσιμη απόφαση του; Πάντως πρέπει να επαινέσουμε τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά που πειθάρχησε στην απόφαση του προέδρου και αρνήθηκε να μπει στη λίστα για βουλευτικό αυτοκίνητο. Ο Μουσταφά δεν περίμενε να γίνει βουλευτής για να έχει κάποια αξία αφού στη κοινωνία της Ροδόπης είναι μια  διαχρονική αξία που συνεχώς επιβεβαιώνεται με πολιτικό τρόπο.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ