ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «σύστημα» δεν παραμελεί ποτέ τα «παιδιά» του

fonirodopis.gr

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑΑυτό που συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια εξακολουθεί να γίνεται και σήμερα αφού το πολιτικό σύστημα δεν αφήνει τα παιδιά του να νιώθουν μόνα, απογοητευμένα και χωρίς εξουσία μετά από την εκλογική αποτυχία. Με την υπ’ αριθ. 45343 /16-9-2014 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  ο αποτυχών στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές Αριστείδης Γιαννακίδης διορίστηκε ειδικός σύμβουλος με Β’ βαθμό της ΠΕ κατηγορίας στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κωνσταντινόπουλου.

Η θητεία του ειδικού συμβούλου παύει αυτοδίκαια μόλις παύσει και η θητεία του Υφυπουργού. Συμπέρασμα είναι ότι άσχετα με τα λόγια των υποκριτών της πολιτικής η ίδια κατάσταση συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Το σύστημα δεν αφήνει τα παιδιά του να έχουν ψυχολογικά προβλήματα από την έλλειψη της εξουσίας. Αν φέρουμε στο μυαλό μας τα όσα έλεγε μετά τις εκλογές για την απομάκρυνση του από την  πολιτική προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και να προσέξει την υγεία του, λόγια που έφεραν και την παραίτηση του από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου και τη διάλυση της παράταξης του καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης το μέγεθος της υποκρισίας  που φυσικά δεν είναι πρόσκαιρο φαινόμενο.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ