ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημιουργία κίνησης για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου από τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

FoniRodopis

ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ κατά καιρούς ασχολήθηκε με την ανάπτυξη του κοινωνικού κινήματος για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αλλά τα όσα  ανακοίνωνε φαίνεται πως ηταν και εξακολουθούν να είναι  θέματα μειωμένου ενδιαφέροντος από τις τοπικές δυνάμεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πλήρης αδράνεια  των ηγετών των τοπικών οργανώσεων και τα αποτελέσματα από την τακτική αυτή φάνηκαν κατά το διάστημα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων στις οποίες φάνηκε ότι η εφήμερη  και πρόσκαιρη ενασχόληση με τα κοινωνικά προβλήματα δεν εντυπωσίασαν το εκλογικό σώμα.

Ασφαλώς καταλαβαίνει ο καθένας ότι δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα μια στείρα αντιπαράθεση και η χρησιμοποίηση του μονίμου συνθήματος της αντιμνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά φάνηκε ότι εξαιτίας της πολιτικής των αποκλεισμών και της απομάκρυνσης ικανότατων και αξιόλογων πολιτών δεν μπόρεσε να κερδίσει τις μάζες που ήταν απαραίτητες για τη δημιουργία ενός σοβαρού μετώπου.

Είναι ευχάριστο που σήμερα βλέπουμε σχετικό άρθρο του συντονιστή της τοπικής οργάνωσης που αναφέρεται στη δημιουργία μιας κίνησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και στην ανάγκη να γίνει μια δυναμική κίνηση που θα αντιταθεί στις επιλογές της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου.

Παρόμοιες κινήσεις θα πρέπει να αναπτυχτούν για μείζονα θέματα σε περιβάλλον, Υγεία, Παιδεία, απασχόληση ώστε με τη δυναμική συμμετοχή των πολιτών και των φορέων να αντιμετωπίζεται κάθε προσπάθεια για περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής των πολιτών. Πρέπει όλοι να συμμετέχουν στις κινήσεις αυτές και να μην βλέπουν το θέμα από την κομματική  σκοπιά.

Σχολιάστε

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ