ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προεκλογικός εμπαιγμός των βουλευτών για τα Επιμελητήρια

fonirodopis.gr

ΕΒΕΑΠολύ καλά ενεργούν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών και αγωνίζονται ώστε να μην καταργηθεί η υποχρεωτική εγγραφή των μελών τους στα Επιμελητήρια. Ας μην ξεχνάμε ότι τα χιλιάδες μέλη των επιμελητηρίων ηταν οι αιμοδότες σε χρήμα  που γέμιζαν τα ταμεία της επαγγελματικής οργάνωσης ώστε να υπάρχει μια αξιοπρεπής λειτουργία προς όφελος της επαγγελματικής τάξης.

Όμως μέχρι σήμερα, τουλάχιστον από την προσωπική εμπειρία που αποκτήσαμε αναλύοντας τα έσοδα και έξοδα του δικού μας επιμελητηρίου, διαπιστώσαμε το απίστευτο πάρτι που υπήρχε σε επίπεδο δαπανών. Όταν σε κάθε διαχειριστική περίοδο βλέπει ο κάθε επαγγελματίας την απίστευτη σπατάλη σε  ζητήματα προβολής και καλοπέρασης των μελών, σε εκδρομούλες, τραπεζώματα, δωράκια και άλλες δαπάνες επικοινωνιακού χαρακτήρα γιατί  να αγανακτεί με την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής;

Περίπου 500.000 ευρώ είναι τα ετήσια έξοδα του επιμελητηρίου όμως ποτέ δεν δημοσίευσαν ένα ισολογισμό για να γελάσει ο κάθε πικραμένος που προσφέρει την υποχρεωτική συνδρομή του. Μαζεύτηκαν λοιπόν έντρομοι και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 185 υπογραφές των βουλευτών που  σε μια προεκλογική κίνηση απόλυτης ειρωνείας ζήτησαν την  κατάργηση της σχετικής τροπολογίας. Η κίνηση των βουλευτών που συσπειρώθηκαν για την ανατροπή της τροπολογίας ηταν ένα προεκλογικό φιάσκο με αποκλειστικό σκοπό τον επηρεασμό των ψηφοφόρων ενώ οι ίδιοι ψήφισαν στη βουλή τις διατάξεις της τρόικας που αφορούσαν και την κατάργησης της υποχρεωτικής συνδρομής. Η κοροϊδία συνεχίζεται κι ας όλοι  ισχυρίζονται ότι άλλαξε η νοοτροπία των πατέρων του έθνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ