ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνισος προεκλογικός αγώνας… για τους αντιπάλους του Πετρίδη

FoniRodopis

ΠΕΤΡΙΔΗΣMε την έγκριση των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο Ροδόπης άρχισε ουσιαστικά η προεκλογική περίοδος και οι μονομάχοι  μπήκαν στην τελική ευθεία. Είναι γεγονός ότι παρατηρείται για πρώτη φορά στα εκλογικά δρώμενα πως τη φορά αυτή δεν υπάρχει ο φανατισμός και η ένταση που είχαμε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Στα δημοτικά πράγματα η αναμφισβήτητη κυριαρχία του  σημερινού δημάρχου Πετρίδη, ο αξιόλογος συνδυασμός που  συγκροτήθηκε με παλιά και καταξιωμένα, στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, άτομα και ο εμπλουτισμός του ψηφοδελτίου με αξιόλογους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, διάφορων ιδεολογικών πεποιθήσεων διαμορφώνει ήδη προκαταβολικά  ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Όλοι οι δημότες καταλαβαίνουν ότι η δημοτική Αρχή κατάφερε να  σταθεί με αξιοπρέπεια και επιτυχία στα φλέγοντα προβλήματα των δημοτών και παρά τις σημερινές αντιξοότητες  που δημιούργησε η οικονομική κρίση και ο «Καλλικράτης» η θητεία της δημοτικής Αρχής κατάφερε σε θέματα που αφορούν τους δημότες να πάρει άριστα. Είναι γεγονός επίσης ότι σε θέματα της καθημερινότητας όπως είναι οι κοινωνικές παροχές, η καθαριότητα, η εξυπηρέτηση του δημότη, ο εξορθολογισμός των οικονομικών, το περιβάλλον είναι στοιχεία της πολιτικής που δεν αμφισβητούνται.

Βέβαια οι αντίπαλοι του προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα των θεμάτων και να διαμορφώσουν μια αντίθετη άποψη ότι η δημοτική Αρχή ήταν πιστή στις επιλογές του μνημονίου και την κατηγορούν ότι  δεν αγωνίστηκε με στόχο την κατάργηση της  πολιτικής της ΝΔ. Πόσοι όμως είναι αυτοί που συμφωνούν με τις αντιπολιτευτικές κορώνες και πόσοι είναι αυτοί που θα εμπιστευτούν μια νέα δημοτική Αρχή με άπειρους και άγνωστους υποψηφίους συμβούλους που για πρώτη φορά μπαίνουν στον αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση με κύριο σύνθημα την αντιμνημονιακή τακτική τους;

Επομένως είναι φανερό ότι ο ήρεμος και σκεπτόμενος λαός της Κομοτηνής θα ξαναδώσει την απόλυτη πλειοψηφία στη παράταξη του Γιώργου Πετρίδη για να συνεχίσει το ίδιο θετικό  έργο.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ5 ώρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ6 ώρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ