ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ενθαρρυντικά σχόλια και ικανοποίηση υποδέχτηκαν τον Πετρίδη δημότες οικισμών

FoniRodopis

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε τη Δευτέρα (5/5) τους οικισμούς Σύμβολα, Τυχηρό, Κάλχα, Ιάμπολη, Σιδηράδες και Στυλάριο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Πετρίδης διαπίστωσε την ικανοποίηση των κατοίκων των οικισμών Τυχηρού, Κάλχαντος, Ιάμπολης, Σιδηράδων και Στυλαρίου για την ολοκλήρωση της  αντικατάστασης των παλαιών δικτύων ύδρευσης, που συντελέστηκε στη διάρκεια της θητείας του, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα στα χωριά αυτά.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

Παράλληλα, στους Σιδηράδες και το Στυλάριο ενημέρωσε τους κατοίκους για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης μίας νέας Υδρευτικής δεξαμενής που σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των δικτύων, λύνει οριστικά το πρόβλημα της επάρκειας και της ποιότητας του νερού στους οικισμούς.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ

Ο κ. δήμαρχος, επισκέφθηκε ακόμη στον Κάλχα, το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που ανακούφισε τον οικισμό και τους κατοίκους του από ένα κίνδυνο που τους απειλούσε κάθε χρόνο.

Οι κάτοικοι των οικισμών, με ενθαρρυντικά σχόλια, εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την ευαρέσκεια και την εμπιστοσύνη τους στο έργο του κ. Δημάρχου και τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών», ευχόμενοι καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ