ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τις πύλες του για 22η χρονιά το Διεθνές Συνέδριο ΤΕΦΑΑ

fonirodopis.gr

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΦΑΑΤο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ανοίγει και για 22η φορά τις πύλες του την Παρασκευή στις 9 Μαΐου. Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, συνεχίζει δυναμικά και με προσήλωση στο στόχο που έβαλε πριν από 21 χρόνια και διοργανώνει και πάλι το συνέδριό του από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2014.

Αναμένεται και φέτος λοιπόν, να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Θράκης αξιόλογοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να παραστούν στις εργασίες του Συνεδρίου. Δέκα Σεμινάρια, τρείς στρογγυλές τράπεζες και δύο παράλληλες εκδηλώσεις με εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές είναι προγραμματισμένα από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν 163 προφορικές και 111 αναρτημένες ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης. Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20.00 στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Σ.Ε.Φ.Α.Α., όπου θα τιμηθούν για τη συνεισφορά τους στο Συνέδριο και στο Τμήμα οι κ.κ. Μουντάκης Κ. και Γιαννακόπουλος Κ. αντίστοιχα, ενώ στην ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, θα απονεμηθεί το βραβείο Ν. Σαμαρά που θεσπίστηκε στο 21ο Συνέδριο, για την απόφαση της να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Σύνεδροι από Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Σερβία, Βουλγαρία, Η.Π.Α., Τουρκία, Φιλανδία, Ιράν, Λιβύη, Ην. Βασίλειο και Αυστραλία θα βρεθούν και πάλι στην Κομοτηνή κάνοντάς την για μερικές μέρες πρωτεύουσα της αθλητικής επιστήμης. Το συνέδριο θα συνεχίσει να φιλοξενεί όλο αυτό τον κόσμο που θεωρεί πλέον ανάγκη του να βρεθεί στην Ροδόπη για τρείς ημέρες και κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, συνεχίζει μια επιτυχημένη συνεδριακή παράδοση και στοχεύει πάντα στην αναβάθμιση και τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης μέσω της επικοινωνίας και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συνέδρων.

Η επιπλέον ενίσχυση της σχέσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία παραμένει ένας σταθερός και αδιαπραγμάτευτος στόχος. Για ακόμα μια χρονιά παρέχεται η δυνατότητα στους συνέδρους, όχι μόνο φύλαξης των παιδιών τους αλλά και απασχόλησής τους σε προγράμματα αθλητικής αναψυχής και ψυχοκινητικής για όλες τις ηλικίες.

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ2 ημέρες πριν

Επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες ο Γιάννης Γκαράνης

ΕΒΡΟΣ5 ημέρες πριν

Μητσοτάκης: «Ο φράχτης στον Έβρο είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση»

ΒΟΥΛΗ1 εβδομάδα πριν

Συκοφαντίες και λάσπη μέσα στη Βουλή εις βάρος μειονοτικών δημοσιογράφων της Κομοτηνής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ1 εβδομάδα πριν

Υφαντές: Ελλείψει πεζοδρομίου μαθητές περπατάνε καθημερινά πάνω στον κεντρικό δρόμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 εβδομάδα πριν

Θωράκιση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ενόψει πιθανής έξαρσης της πανδημίας, ζητάει ο Δ. Χαρίτου

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Ελένη Χατζηγεωργίου: «Νιώθουμε προδομένοι σαν λαός»

ΡΟΔΟΠΗ1 εβδομάδα πριν

Το παράνομο άνοιγμα των Βαρωσίων καταδίκασαν Κύπριοι φοιτητές στην Κομοτηνή

ΡΟΔΟΠΗ2 εβδομάδες πριν

Πορεία διαμαρτυρίας από Αρμένιους και Έλληνες στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ