ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στον Παλαμά και έκθεση παιδικού βιβλίου από τη ΧΕΝ Κομοτηνής

fonirodopis.gr

ΠΑΛΑΜΑΣΗ ΧΕΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ διοργανώνει  δύο εκδηλώσεις, που εντάσσονται στα πλαίσια του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2014 της πόλης μας με την υποστήριξη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ: Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του μεγάλου ποιητή από την ομάδα βιβλίου της ΧΕΝ Κομοτηνής. Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Θρακικού Ωδείου υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της κας Βερόνικας Σεμερτζίδου και ομάδα φοιτητριών του τμήματος Φιλολογίας του ΔΠΘ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θρακικού Ωδείου, την Παρασκευή 9 Μαϊου, ώρα 7.30μ.μ.

2. 2η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: Επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά η έκθεση παιδικού βιβλίου, που συνδιοργανώνεται από τη ΧΕΝ Κομοτηνής και τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, αφιερωμένη στα 60χρονα της λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.  Θα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις για τους επισκέπτες της , όπως κουκλοθέατρο, ζωγραφική, προβολή ταινιών κλπ. Παράλληλα τα παιδιά του Δημοτικού θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό αφηγήματος με θέμα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ» αποστέλλοντας το δικό τους αφήγημα στη ΧΕΝ (Σαμοθράκης 14) μέχρι 7 Μαϊου.

Η εκδήλωση,που θα περιλαμβάνει και τη βράβευση στο διαγωνισμό, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δασαρχείου  (μπροστά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τη ΧΕΝ), το Σάββατο 10 Μαΐου από τις 5μμ το απόγευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ