ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για θέματα των επαγγελματιών ενημερώθηκαν υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής

FoniRodopis

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ - ΕΒΕΡΜε την ευκαιρία της κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την υποψηφιότητα του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χρήστος Κιτσόπουλος, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη για την Π.Ε. Ροδόπης, συναγωνιστή Νίκο Τσουμαρέλη, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους των νομών Ροδόπης και Έβρου, συνομίλησαν με υπαλλήλους και αρμοδίους για θέματα της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια σύσσωμο το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Ροδόπης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Επιμελητηρίου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του νομού.

Τα κυριότερα εξ αυτών, η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που αγγίζει το 70% της μεσαίας τάξης, το παραεμπόριο, η μη επαρκής προβολή της Περιφέρειας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, η μεγάλη ανεργία, τα προβλήματα εγγυοδοσίας, με τις επιχειρήσεις στη βιομηχανική περιοχή και τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα. Απαίτηση αποτελεί η μείωση της φορολογίας, πράγμα που θα δώσει ανάσα στους επαγγελματίες αλλά και στο αγοραστικό κοινό.

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής άκουσαν με προσοχή και ενημέρωσαν τον πρόεδρο και τα μέλη του Επιμελητηρίου για τις θέσεις του συνδυασμού σε ότι αφορά την Περιφέρειά μας που είναι από τις πιο δύσκολες και παραμελημένες. Επισήμαναν πως θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, με διαφάνεια και εντιμότητα. «Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο να έχει ένα καλύτερο αύριο», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ