ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φάουλ» της Β.Πατουλίδου με δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή

FoniRodopis

ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥΈντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα, αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή.

Οι δηλώσεις έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο και το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντας την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Ηλ. Κασιδιάρη και εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.
«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η Β. Πατουλίδου απάντησε:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».

Τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, τη Μ.Δευτέρα, ενώ αργότερα η Β. Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».

Στην ίδια συνέντευξη η Β. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ