ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παιχνίδια στις πλάτες των ψηφοφόρων με τα λεφτά των χρυσωρύχων

FoniRodopis

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝΤίποτα δεν σταματήσει τους χρυσοθήρες προκειμένου να περάσουν στην κοινωνία τα σχέδια τους κι αυτό αποτελεί μια πηγή εσόδων για τους πρωτεργάτες της κίνησης που βρήκαν ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι τη δυστυχία των κατοίκων της περιοχής Σαπών να ικανοποιήσουν τα οικονομικά τους σχέδια και τις πολιτικές φιλοδοξίες τους.

Οι άνεργοι και οι φτωχοί της σημερινής κατάστασης είναι  τα εύκολα θύματα και οι ένθερμοι υποστηρικτές των σχεδίων των έξυπνων αφού πιστεύουν ότι και δουλειά θα βρουν και σε μερικές περιπτώσεις θα καλοπεράσουν με τζάμπα φαγητό και  τραγούδια. Κατάφερε ο Κακουλίδης να δημιουργήσει με το δέλεαρ της εργασίας μια Κίνηση Πολιτών τους οποίους συχνά πυκνά τραπεζώνει προκειμένου να περάσει και μάλιστα ενόψει δημοτικών εκλογών τα σχέδια της εταιρείας που τους χρηματοδοτεί αλλά κυρίως να περάσει τα δικά του οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Η υποβολή αιτήσεων για την εκμετάλλευση παραθαλάσσιων περιοχών στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών (Πετρωτά κλπ) δείχνει ότι οι προσπάθειες των χρυσοθήρων παρά τις αντιδράσεις του συνόλου σχεδόν των φορέων δεν σταματούν. Οι φήμες που υπάρχουν ότι δημοτικοί συνδυασμοί στον Έβρο τα βρήκαν με τους χρυσοδάχτυλους αλλά και το ενδεχόμενο καθόδου του Κακουλίδη με συνδυασμό στο Δήμο Μαρώνειας – Σαπών έχει να κάνει με την «άλωση» των δημοτικών συμβουλίων προκειμένου στο μέλλον να μην υπάρχουν οι δυναμικές αντιδράσεις δημοτικών συμβουλίων και φορέων.

Τέλος, βλέποντας αυτή την μεγάλη σπατάλη του Κακουλίδη σε τραπεζώματα καλό θα είναι να πληρώσει και τα φέσια που έβαλε σε κάποιους επαγγελματίες. Υπάρχει αξιοπρέπεια;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ