ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Απόστολος Κουτάβας

fonirodopis.gr

ΚΟΥΤΑΒΑΣΣυνεδρίασε στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ και επικύρωσε τις προτάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών για τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες που θα πλαισιώσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μορφίδη Κώστα. Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες ανά Περιφερειακή Ενότητα είναι :

ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ: Τουρτούρης Σπύρος, γιατρός, Δ/ντής αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκ. Δράμας
ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λασκαρίδης Παντελής, οικονομολόγος  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ : Αγοραστού Βάσω, καθ. οικονομολόγος, Υποδ/ντρια 2ου Λυκείου Ξάνθης
ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ: Κουτάβας Απόστολος, συνταξιούχος ΕΑΣ
ΠΕ ΕΒΡΟΥ: Δούκας Χρήστος, πολιτικός μηχανικός.

Το βιογραφικό του Απόστολου Κουτάβα

Γεννήθηκε στα Παγούρια του Ν. Ροδόπης το 1959.  Σπούδασε Εργοδηγός Μηχανολόγος στη Θεσσαλονίκη. Ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Εργάστηκε στην ΕΑΣ Ν. Ροδόπης από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Από τα σπουδαστικά του χρόνια εντάχθηκε στην Αριστερά και ήταν από τα Ιδρυτικά στελέχη του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Διετέλεσε γραμματέας της Ν.Ε. Ροδόπης του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρόσφατα. Είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Είχε έντονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε Γραμματέας του Δ.Σ Εργαζομένων της ΕΑΣ, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και Ομόσπονδο μέλος της ΟΣΕΓΟ. Δραστηριοποιείται στα κινήματα της περιοχής και ιδιαίτερα ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ