ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν για σύσκεψη και κατέληξαν σε πανάκριβη ψαροταβέρνα !

fonirodopis.gr

ΨΑΡΙΑΦράγμα Ιασίου : αυτό το Ροδοπίτικο γεφύρι της Άρτας που κάθε τόσο έρχεται στην επιφάνεια και γίνεται αφορμή να αρχίζουν συνεδριάσεις και να γίνονται δηλώσεις για το μεγαλόπνοο αυτό έργο. Έτσι και πρόσφατα έγινε σύσκεψη όλων των ενδιαφερομένων μερών και ανακοινώθηκαν κάποιες άλλες πρωτοβουλίες της Περιφέρειας σχετικά με την μελλοντική χρηματοδότηση του έργου.

Εμείς παλιότερα γράψαμε ότι το έργο αυτό συνδέεται άμεσα με την εξόρυξη του χρυσού και το νερό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τις εγκαταστάσεις εξόρυξης και όλοι μας είπαν γραφικούς. Όμως το έργο δεν προχωράει παρόλο που  υπάρχει αυτή η φαινομενική αναπτυξιακή πολιτική της Περιφέρειας και τα μεγάλα λόγια των υπευθύνων που ακόμη μια φορά βρήκαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν προεκλογικά  με τους πολίτες.

Με την ευκαιρία δεν θα ήταν άσχετο να πούμε ότι όπως γίνεται συνήθως η σύσκεψη κατέληξε σε ψαροταβέρνα της οδού Μαρωνείας, στην οποία οι παράγοντες και οι επενδυτές  κατανάλωσαν σύμφωνα με τις κακές γλώσσες περίπου 40 κιλά πανάκριβα ψάρια.

Στης ακρίβειας τον καιρό κάποιοι εξακολουθούν τα ίδια τραπεζώματα. Δεν ξέρουμε ποσο μεγάλος ηταν ο λογαριασμός  και ποιος τον πλήρωσε αλλά θα το μάθουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ